Elifdddd Bende bi soru sorım kızlar 2. Gebeliğim 18 hafta daha hissettmiyorum bi sorun yoktur dimi hafif böyle gaz gibi seyirme oluyor tam rahim üstü pıt pıt oluyor ama bebek hareketi gibi değil
Aselsait [silindi] Elifdddd ben ilk bebegimde ilk hareketini 19+4 te hissettim bence sorun yoktur stres yapma
Sdylmz Elifdddd ben 23. Haftaya kadar hissettim bile diyemem o kadar hafiftiki bağırsak hareketi mi bebek mi anlayamıyordum şimdi 26dayım daha net hissetmeye başladım ama hala aşırı rahatsız edici hissetmiyorum
Zeze03 Blackatlas 34 haftadan sonra nst için sıklıkla çağırıyor iki haftada bir veya haftada bir ama diğer aylarda gerek yok bence sıklıkla gitmeye ayda bir oluyor genelde bir sorun olmadıkça
2424aa Blackatlas 29. Haftama kadar ayda bir şimdi işe 3 hafta sonra seslendi daha sık çağıracagim artık dedi
User22 Arzuanne ben 22. Haftamda gittim 24. Haftaya kadar gidiliyo diye biliyorum 18-24 hafta arası ama 16 17 haftada da yaptıranı duydum doktor yönlendiriyo
Arzuanne User22 bana doktor sadece randevu al dedi 19 da 21 de falan gitmek daha iyi galiba sonra bebek çok büyüyünce bakmak da zor oluyormuş ama erken gidersen de organları gözükmüyormuş öyle dediler
Canomdacanom Blackatlas ilk zamanlar ayda birdi şimdi 38-39.haftalarımdayım haftada 1 gidiyorum muayene ücretim de 1250tl
LavinsMom Blackatlas ayda 1 . Hersey yolundaysa ayda 1 yetiyor zaten. Baslarda ben de her hafta gitmek istiyordum ama kendimi hep sıktım hem doktorumda randevu oyle kolay kolay alinmiyor ondan mecbur kendimi dizginledim 😄 simdi tekmelerini hiss ediyorum onun icin icim rahat
rabiaozcans şuan 27+2 5-7-9-12-16-27. haftada gittim sadece😁 bir de 20. haftada perinatoloji uzmanına gitmiştim detaylı ultrason için. çok fazla gitmedim, bir sorunda yaşamadım çok şükür şimdilik.
User22 Arzuanne evet işte dokttor karar veriyo erken olanlar riskli durumlarda bakılıyo mesela benim tarama testim riskli çıktı 16. Haftamda baktılar sorun göremediler Sonra detaylı için doktor buda detaylı yerine ama illa yaptırmak istersnz randevu alabilirsiniz dedi 21. Haftamda detaylı yaptırdım 21 22 öneriliyo ama kişiden kişiye değişiyo tabiki
User22 Arzuanne araştırırken öğrenmiştim 17 haftalarda detaylı için randevu oluşturulabilir diye ama küçük olcağı için bende 21 21 haftalara bıraktım
Slc Arzuanne 21 23 arası ddi 22 de gittim iyiyidi güzelce bakıldı 23 te şeker çıktı 26 aşırı aşırı daha dikkatli bakıldı detaylı bütün organlarna bence büyüyünce sıkıntı olmuo
Sksjsux355-- [silindi] canım yerinde olsam ikili test yaptırmam biz yapmadık çünkü olumsuz biseyler söyleyip gebelik boyunca stres üzüntü yasayabilirsin çoğu kişi yanılabiliyor bu konuda yine de sen bilirsin🥰
LavinsMom Sksjsux355-- çok dogru. Ben de yaptirmadim 2 li 3 lu 4 lu 5 li 6 li da cikar bu gidisle 😄 zaten ne olursa olsun bebegimden vazgecmezdim onun icin doktorum da tavsiye etmedi . Yaniliyor sonra strese giriyoruz bosuna
[silindi] Sksjsux355-- İlk gebeliğimde evet riskli çıkmıştım çocuğum sağlıklı doğdu gayet ben de yaptırmayı pek düşünmüyorum ve istemiyorum aslında çünkü down sendromlu olsa da aldırmam zaten ama eşim çok titiz maalesef her şeyi en ince ayrıntısına kadar bilmek ister onun da çocuğu tabi bir şey diyemiyorum :)
Canomdacanom 2424aa özel bir muayenehane o seble hastaneden biraz daha Pahalı hatta daha fazla ama biz biraz pazarlık yaptık
pandasever seymasbal hiç alakası yok içiniz rahat olsun kulaktan dolma şeylerle zararlı zararlı deyip insanları korkutuyrolar. Hamileliğimin başları da çok riskliydi hastanedede yattım hergun de bakıldı. Yeri geldi bir gün var bir yok şekilde bakıldı. Hiçbir radyasyon vs içermiyor. Sadece ses dalgaları kullanılarak uygulanan bir görüntüleme yöntemi. Anne bebeğe kanıtlanmış hiçbir zararı yok ki.olsa Allah aşkına Dr lar kullanır mi
Miracleee naneliseker_ ne cihazı aldınız. Bunu ilk defa duydum.. steteskoptan mi bahsediyorsunuz yoksa başka bisey mi
naneliseker_ Miracleee sağlık ocağında olan el dopplerlerinin aynısı:) trendyolda var VZN el doppleri yazarsanız çıkıyor. Steskop değil bu arada .