oznur16_ Kızlarrr bi hafta önceden gidiyorduk şimdi 3 hafta geriledik ne yapmam lazım şuan 34 haftadayım , ama 31 olarak çıkıyor ekranda yardımcı olabilir misiniz başına gelen var mi :(
Hnurkc oznur16_ Doktorunuz yakın takibe almadı mı? Yani ben yatış yapmadan önce 2 tane doktora gittim hepsi yatış ve yakın takip dediler
Iscn oznur16_ benimde bir anda 35. Haftada durmuştu gittiğimde 38 haftalık olması gerektı böyle olunca drek sunı sancıyla doğum yaptım
Hnurkc Merhaba. Şu an aynı durumdayız. Karın çevresi 3 hafta geri çıktı. Benimde aynı şekilde her şeyi önde giderken bir anda durmuş. Hastanede yatıyorum 4-5 gündür kontrol altındayı. Her an sezeryan olabilirim. 33+0 haftalık bu arada
oznur16_ Yatışı evde verdi bana bol bol dinlenip yemem gerekiyor, iki hafta sonra kontrol verdi devam ederse sezeryana alırız dediler , size de çok geçmiş olsun
Hnurkc oznur16_ yatış yaptılar çünkü daaha yakından takip etmek için. Şu an tahliller, gün içinde 4 kez nst vs takibi yapılıyor. Ben 3-4 tane doktora gittim hepsi yatış dedi. Size nasıl evde yatın dediler ki. Germek istemem sizi ama bana hiç güzel konuşmuyorlar
Hnurkc Hnurkc O kadar çok farklı doktora gittim ki yanlış sayı veriyorum. Ben ailemden uzakta yaşıyorum. Orda iki doktor gördü, İkinci doktor acilen ailemin yanına gönderdi. Ailemin yanında da iki doktor gördü. En son yatış verdiler. Hepsi aynı konuştu eve git diyen olmadı
oznur16_ Hnurkc şu an söyleyince bende anlamadım tahlilleriniz falan temiz çıkıyor mu peki nst durumunuz nasıl
Hnurkc oznur16_ Her şeyim çok iyi. 24 saat idrar biriktirdim protein kaçağı var mı diye, ilk suyumda azalmıştı su mu geliyor sızıntı şeklinde diye baktılar hiçbir şey yok. Şeker tansiyon hiçbir şey yok. Ama gerilik var diye her an takip ediyorlar. Nst de iyi.
oznur16_ Hnurkc ay bilemedim ki ya Rabbim hayırlı zamanda saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin, herşey güzel gidiyorken böyle bi şeyin çıkması üzüyor insani
oznur16_ Hnurkc yeme içme durumunuz nasıl ben kendim zayıf birisiyim çok dikkat etmezdim doktorum ondan şüphelendiği için mi yatış vermedi hastane de acaba
Hnurkc oznur16_ bende zayıfım. Bilmiyorum 3 haftaysa eğer gerilik bi peşine düşün derim. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza
oznur16_ Hnurkc pazartesi günü Farklı bi doktora gideceğim teşekkür ederim bilgileriniz için. Geçmiş olsun size de tekrardan