Seherakdogan-33 Bebegin gelisimi 1 hafta geriden geliyor ne yapabilirim 22 haftada olmam gerekiyordu 21 hafta gözüküyor hareketlerini dw çok az hissediyorum ne yapabilirim
Yazmelegi_ Seherakdogan-33 korkulacak bir durum değil merak etme benim de hep bir hafta geriden geliyordu ve doğum yaptım ben o gerilik uzamasın yeter
Yyemus Seherakdogan-33 endişelenmeyin hep aynı gelişimi göstermeyebiliyor bebişler. Bi gidersiniz 1 hafta geri çıkıyo bi gidersiniz önde çıkar.
Seherakdogan-33 İlk başlarda böyle değildi hatasıyla uyumlu gidiyordu 18 haftadan sonra böyle geride kalmaya başladı
Merveaysem Döllenme gününü tam bilemediğimiz icin son adetten hesaplanıyor bu hafta meselesi o yuzden 1 hafta önde yada geride çıkması normal önemli olan 1 haftayı geçmemesi ve bebisin sağlığı takmayın kafanıza 💞
asyasemin Merveaysem benimkide hep bir hafta geriden geliyor baştan beri. Ama herşeyi normal ilerliyor bi sorun yok yani. Biz sat a göre hesapladığımız için öyle ama ultrason doğru bilgi verir. Geç döllenme olmuş olabilir herşey notmalse sıkma canını