kahvesever__ Slnaycn sağlıkla kavuş evet zaman su gibi akıyor bende ikinci bebeğimi doğurdum 23 günlük olduk bile🥰
kahvesever__ Meryemin_annesi yorumu çok olan kişilere veriliyor Naime hanım veriyor 15 binden yüksek yorum yapanlara veriyor
Passions Son 41 son zamanlar sanki hiç geçmiyo yavaştan da korku başladı hayırlısıyla bebişleri kucaklarımıza alsak artık🥰
Slnaycn Passions yaa geçiyor geçiyor hemde su gibi 🥳 bende bir garip hissediyorum oğlumu bırakıp doğumhaneye gitmek falan o üzüyor ama negatif düşünmemeye çalışıyorum 🐣
Avril Elitopatra25 son 27 bizim de aynı durumdayız hiç geçmeyecek gibi geliyor acayip yavaşladı sanki 😀 bir de korku bastı tabii bir yanım geçmesini istemiyor bi yanım hamilelikten yeterince bunaldı Duygular karmakarışık
Elitopatra25 Avril valla aynı durumdayim saatler gün gibi gelmeye başladı agırlastim artık kalkıp temizlik dahi yapasim gelmiyor bir an önce bitsin hayırlısı ile istiyorum günler ama bir yandan da korku var duygularım çorba olmuş durumda 😂
Slnaycn mrsyurdanur en son baktığımda 70 gün var diye hatırlıyorum bugün şöyle 48 gün yazınca ufak çaplı şok 😆 öyle hızlı akıyor zaman