Uduruu Merhaba kızlar 3 gündür yalancı sancılarımın şiddeti hem arttı hemde sıklaştı nst de doğum yapacak kadar sancı çıkmıyor hafif çıkıyor böyle olup kaç gün sonra doğum yaptınız
Sunshine__ Uduruu Vallahi bana sorarsan canım nst çok boş bir şey benim kardeşim 2-3 ay önce doğum yaptı nst de sancı filan çıkmadı doğru dürüst ama kızın 5 cm açıklığı varmış doktor sıkıntı yok eve gidebilirsiniz dedi bizde son hafta diye dedik bi çatı muayenesi yaptıralım yaptırdık ki o zaman öğrendik kızın o gün doğum yapacağını suni sancı filan verdiler
Seval2468 Uduruu nstde 20 bile sancim çıkmadığı gün 4 cm açılmam vardı doktorum suyumu patlattı yarım saat içindede doğum yaptım
Uduruu feyzanurkadir evet adet sancısı gibi oluyor bazen biraz daha şiddetli oluyor kasıklarım ve bacaklarım belime vuruyor
murvet_98 Ben ilk hamileligimde 1 buçuk 2 hafta çekmiştim hemen hemen her gün hastaneye gidiyordum 1,2 cm de acilmam vardı ama en son suyumun gelmesiyle son buldu asıl sancıları o zaman anladım
Merveylmzz Sunshine__ aynen öyle benim nst de ağrı 100 üstü 9 tane çıktı ama ben rutin kontrole gitmiştim hiç ağrım yok 35.haftadaydım boşu boşuna bir hafta yatış hergün çatı muayenesi ciğer geliştiriciler iğneler serumlar sonra dediler doğuma daha var gidebilirsin🤷♀️🤷♀️🤷♀️
feyzanurkadir Benimde dün akşam çamaşırım ıslanacak kadar su geldi. Sonra belim ve karnım ağırmaya başladı. Gerçekten su muydu anlamadım devamı gelmedi. Hastaneye gitsem mi beklesem mi bilmiyorum 37. Haftadayım
Merveylmzz Sunshine__ Evet ondan bence de nst saçmalık https://hizliresim.com/jd3s49i Buna göre doğurmam lazımdı yatışım yapıldı 38.haftadayım tık yok