Merve03t Kızlar dün test yaptım pozitif çıktı bugün doktora gittik ultrason da gozunmedi bişey. Kan tahlili verdim yanılma payı olabilir mi acaba kızlaarrr
cansureis Merve03t Testinizde bariz belli bir çizgiyse sanmıyorum yanılacağınızı kese içinde erken olabilir tabii kan sonucu tam netlik kazandırır . En hayırlısı olsun hakkınızda
Emel_34 Merve03t benımkı 2 haftalıkken ogrendım ultrasonda gorunmedı çok yeni olduğu ıcın muhtemelen senınde oyledır
Sehseh Daha çok yeni olabilir kan tahlili vermediniz mi orda beta da belli olurdu biraz bekleyin yine gidin
Deli_hatun_7 Merve03t oooooooo koz çocuk karnında baba diyecekmiş😂🥰 tekrar iki gün sonra vermene gerek yok zaten yüksek çıkmış adetın gecıktımı kuzum🥰
naneliseker_ Merve03t pozitif olsa bile görünmez 1 2 hafta beklemelisin. Kan tahlili takibi yapılır sadece:)
Bsrblr Merve03t son adet tarıhın ne çok normal gözükmemesı Benım 4 de gorunmedı bekle 6 da git hem kalp atışı hem bebek görünür
Merve03t Bsrblr 20 Ağustosta olmuştum ama benim adet düzensizliği var canım gününde gelmiyor hiçbir zaman 10 gün falan sarkıyor
Deli_hatun_7 Merve03t maşallah 🧿 çok güzel çıkmıs sonucun ben adete 3 gün kala test yaptım pozitif ertesı gün kan verdim yani dün 50 çıktı yarın adet günüm yarın artmış mı diye tekrar vereceğim inşallah