BirVeraAnnesi35 Hzzz amazondan hiç alışveriş yapmadım merak ettim şimdi ne kadar sürede geliyor güvenilir mi yani
imrnx Nur_50 bende bu model aldım yorumların bazılarında iç astar yırtıldı falan yazmışlar henüz kullanmadım, görünüşü çok hoşuma gitmişti diye aldım😂
Nur_50 Slc Hepsiburadadan aldım indirim giriyor takip et stylo markası 454.30 tl almıştım. Trendyoldada var ordan takip edebilirsiniz.
Hzzz Slc oldukça geniş benim icin büyüklüğü ve kullanım pratikliği önemliydi beklentimi karşıladı.Yorumlara girin orada cantanin videosunu paylasmislar baya asagilarda bakabilirsiniz
Slc hunilimom çok zor ya bence en zoru çanta beşik ve araba seçimi uzun zaman kullnlsn isterim eşim pahalı olmasn ister 😊
Hzzz BirVeraAnnesi35 amazon güvenilir tabiki.Kargo sureleri değisiyor bu çanta hollandadan geliyor mesela o yuzden 10 gün kargo suresi vardi ama denilen günde teslimat yapılıyor.Tr den ürün alirsaniz ⅔ güne bile geliyor prime üyeliği yaparsanizda daha avantajli oluyorsunuz
Nur_50 KuzeyinAnnesi10 ne güzel bana alan olmadı annem ve kaynanam para verelim sen gönlünce seç al dediler😃
KuzeyinAnnesi10 Nur_50 benim kendi ailemden henüz bisey görmedim 🙄😒 ama eşimin tarafı çok hevesli daha cinsiyeti beli olmadan almaya başlamıştı onlar abisi de her hafta para topluyor sağolsun 400 500 eksikleri alayım diye bitirdim şükür eksik kalmadı.