Dilan1212 kızlar size bir sorum olacak hamilelikte sumaklı dolma filan yenir mi ben az önce iki tane sarma yedim mideme dokundu sumak zararliymis gebelikte doğru mu?
BirazbundanBirazondan1 Dilan1212 ben salatalar sumak atarım. Hiç dokunduğunu hatırlamak. İçindeki başka bir şey dokunmuştur
Mucizemibekliyorum_ Dilan1212 ben her gün bol sumaklı salata yiyorum bi zararı yok her gördüğünüze okuduğunuza inanmayın rahat geçirin hamileliğinizi bence
User22 Dilan1212 bişey olucanı sanmam ben salatalarıma hep sumak atıyorum ilk defa şimdi duydum sumak zaten ne kadar fazla yemiş olablrsn zarar vermez
yslnrsh Dilan1212 Allah ıcın sumak ne yapabilir ya da hiç duydunuz mu şunu yedim düşük yaptım diyeni lütfen böyle boş şeylerle kendinizi strese sokmayın
Dilan1212 BirazbundanBirazondan1 Olabilir ama sumak tane olarak ekledim ben o yüzden korktum hani int baktım kan sulandırıyormuş düşük riski varmış yazıyor buda beni korkuttu biraz
cokbilmismom Dilan1212 panik yapmayın en fazla ne kadar sumak yemiş olabilirsiniz ki bir kase dolusu yememissinizdir herhalde dolma zaten yağlı oluyor o dokunmuştur
Dilan1212 cokbilmismom Çok yemedim zaten toplasanız 4 5 tane sarma oda ekşi baya canım istiyor diye yedim pişman oldum daha da yemem zaten sumakli birşey 😢
Dilan1212 Mucizemibekliyorum_ Haklısınız ama ben çok panik bir insanım ilk gebelik olduğu için böyle galiba insan herşeyden tedirgin oluyor
Mucizemibekliyorum_ Dilan1212 benim de ilk gebelik hemde 3.tüp bebek tedavimde oldu, biraz akışına bırakmalısın
Dilan1212 Mucizemibekliyorum_ Peki size birşey sorabilir miyim benim her dışarı çıktığımda iç çamaşırim da ıslaklık oluyor her defasında bu normal mi sizce benim şuan 10+5
Mucizemibekliyorum_ Dilan1212 gebelikte akıntın olabilir gayet normal rengi ve kokusunu takip etmen yeterli
Mucizemibekliyorum_ Dilan1212 gebelikte akıntın olabilir gayet normal rengi ve kokusunu takip etmen yeterli
Dilan1212 Mucizemibekliyorum_ Akıntı değil bildiğiniz ıslaklık su gibi bide kokusu kötü ondan tedirgin oldum
Dilan_55 Dilan1212 sumağı avuç avuç yemedin sonuçta 4 5 adet sumak bisey yapmaz korkma yemeye devam edebilirsin