Anneoluyorumm00 Hem erkekler kulaniyormuş hemde kadınlar kadın yumurtanın çatlaması için kullanıyormuş
Babyy001 Anneoluyorumm00 rica ederim inşallah işe yarar banada haber verir misin bizde düşünüyoruz çocuk 🥲
Anneoluyorumm00 Babyy001 tamam canım söylerim benim eşimin sperm yavaşlığı var ondan doktor verdi , bende kullansam diye düşünüyorum bakalım
Aras_evinn21 Mrb bu ilacı şuan doktorum banada verdi acaba siz kullandınız hamile kaldınız mı faydası oldu mu
Anneoluyorumm00 Aras_evinn21 canım yeni görüyorum mesajını eşim kullandı, ilk hamileliğimde kullandığı ay hamile kaldım. İkinci hamileliğim de kullandıktan üç ay sonra hamile kaldım, siz mi kullanacaksınız yoksa eşiniz mi ? Bence çok iyi bir ilaç
Aras_evinn21 Anneoluyorumm00 doktorum ben ve eşimin kullanması için vermişti adet düzensizliğim vardı kullandım düzene girdi ama henüz gebelik yok
Anneoluyorumm00 Aras_evinn21 düzenli kullanın canım gerçekten çok işe yarıyor , kadınlarda da yumurtanın çatlamasına falan yarıyor, inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınız, iki kere hamilelik planladık ikisinde de işe yaradı.
Aras_evinn21 mrvrm iki ay oldu gerçekten işe yaradığına inanıyorum bnm regl düzensizliğim ve yumurta kalitemi artırdı