Ezgianne Kızlar selam 7+3 hamileyim 6. Haftadan itibaren mide bulantısı ve koku hassasiyetim var artık normal bir gün geçirdiğim yok hep uyuyarak geçiyor rezil bir durumdayım prilam verdi doktor ama o da 2 dozu fayda etmiyor 1 sabah 2 gece kullan diyorlar kullanan var mı boşu boşuna ilaç içmeyim
__mom Ezgianne 15 haftaya giricem 6. Haftamdan beri kullaniyorum prilam olmazsa hayatim zehir gibi geciyor
Ilba_34 Ezgianne ben kullandım ilk başta çok uyku yaptı ama maalesef bana etki etmedi devam etti bulantılarım
Haticetalan Bekledigimmucizemm bana da aksine fayda etmiyor ilk gebelikte dramamine 50mg tablet kullandm onunla ayaktaydm tekrar onu yazdıracağım
Gulsumulass Hamileliğimin 5. Ayına kadar kullandım çok şiddetli bulantılarım oluyordu, 4 doz şeklinde vermişti doktorum bir gün bittiği için kullanamadım onda da yine çok bulantılarım olmuştu. Bulantıları tam kesti Diyemem ama en azından hafifletti.
Hanimeller Ezgianne ilk başta etki etmıyor gibi görünüyor ama yeni. Başladığımdan bir kaç gün sonra toparlıyor
Yesimce Ezgianne bana doktorum gece yatarken 2 tane gün içinde de 1 tane çok zor da kalır gün içinde tekrar içme gereksinimi duyarsan 1 tane daha içebilirsin dedi