MuallimeZuzu Kızlar perşembe günü sezaryen olacağım. Hemen süt gelmeyebiliyor ya yapılabilecek bir şeyler var mı? Bestlak damla aldım ona başlayacağım bugün . Önerileriniz varsa lütfen paylaşır mısınız 🙏🏻
BirazbundanBirazondan1 MuallimeZuzu perşembe günü aniden suyum gelmesiyle sezeryan oldum. Sütüm de geldi. Korkmayın zaten ilk gün bebekleri hayat çarpıyor sen uğraşsan bile az bebek az emiyor😬
Baharoloji MuallimeZuzu merak etmeyin 9 gün önce oldum sezaryen odaya çıktığımda emeziridm damla damla geliyor yetiyor artıyor bir kaç güne sağım bile yaptım olumsuz düşünmeyin bol su için
Ceremua MuallimeZuzu biraz geç inebiliyor süt ama bunun için bol sıvı ben humana bitki çayı içmiştim ve duş aldım hastanede, duş aldıktan sonra zaten damarlar rahatladı büyük ihtimal duştan sonra gelmeye başladı yani verebileceğim en iyi tavsiye duş 😂
Glyyatss123 Damla yeterli iki üç günde süt geliyor 18 de ameliyat oldum sütüm onun sayesinde geldi aksatmadan iç canım
MuallimeZuzu BirazbundanBirazondan1 işte senin suyun gelip doğum olmuş ya doğal süreçten dolayı hormonlar aktifleşmiş. 🧿🧿 inşallah benim de perşembeye kadar bi sancım suyum falan gelir de doğal süreçte ilerler
MuallimeZuzu Baharoloji sezaryen işlem öncesi suyunuz sancınız vs olup doğum başlamışmıydı? Yoksa planlı bir şekilde gidip mi alındı bebeğimiz ? Sizin adınıza çok sevindim inşallah aynı şekilde zorlanmadan sütüm gelir 🙏🏻
Minik1Civciv Baharoloji bende 37+3 de olacağım nasıl geçti sezeryan doğumunuz. Sütünüz hemen geldi mi bebeğiniz ve siz nasılsınız 🥰 şu an tam 35 haftalığım yavruma kavuşmaya. Son 17 gün 🥰
acilicigkofte MuallimeZuzu gelmez diye sıkıntıya sokma kendini gelecek de ki gelsin 🫶🏻🫶🏻 biberon bile almadım ben doğuma giderken
Baharoloji Minik1Civciv evet hemen geldi odaya çıkıp emzirdim çok şükür sizde pozitif düşünün sağlıkla gelsin sezaryen doğum biraz zor yani benim ilki normal olduğu için kıyaslıyorum normal daha kolaydı ancak her ikisinin de sonucu güzel sonuçta
Mismila34 Salı günü benimde sezeryanim var 6 aylıktan beri damla damla geliyor zaten bide bebekle temasta geleceğini düşünüyorum ekstra bisey yapmadım ama doğumdan sonra bestlak damlayı daha öncede kullandım yine kullanıcam çok güzel süt arttırıyor