Dilara9889 Merhabalar Dün erken gebelik testi yaparak gebe olduğumu öğrendim beta değerimde 215,18000 çıktı bebeğim 1,2 haftalık mıdır sizce doktora gideceğim ama çok heyecanlıyım
MasalAlparslanMom Dilara9889 bende 6 gün erken öğrenmiştim ilkinde değer 26 çıkmıştı 🤔 3 haftalık ortalama demişti doktor da
Gkygz Dilara9889 ben de erken öğrendim direkt doktora gittim haliyle bir şey göremedi 2 günde bir kan ver beta hcg artışını kontrol edelim dedi 5. Haftada gidersen büyük ihtimal keseyi görürsün. Benim 5. Haftadan önce gidişlerim boşunaydı sadece hcgnin artışına baktı gönderdi onu sen de takip edebilirsin. Yine de gitmek istiyorum dersen sen bilirsin 🤷🏻♀️
Haticedalarslan50 Son adet tarihine göre hesapla beta ile ilgili değil kaç haftalık olduğu hayırlı olsun ☺️
merylii_ Dilara9889 bende erken öğrendim hatta öğrendiğimde 2 haftalık falandı ilk doktora gittim 2 günde bir kan ver 5.haftadan önce göremeyiz dedi bi daha gitmedim doktora sağlık ocağında 2 günde bir kan verip kendim takip ettim 2 katına çıkıyor mu diye çarşamba günü de 4-5 hafta olmuş olacak o zaman gideceğim sende sağlık ocağında kan ver takip et bence son adetin ilk gününden itibaren sayınca kaç haftalık gibi çıkıyorsa 5. Haftada doktora git betan çok düşük değil bende 260 ile öğrendim 3000 civarına çıkınca görüyorlar genelde benim en son 2 gün önce yaptırdığım 4775 çıktı