Ben konuya gireceğim merak ettiğiniz sorularınız olursa yardımcı olabilirim size.
17.08.2023 günü kontrolüm vardı kontrole gittim doktorum erken doğum riskine karşı dinlenmemi ağır iş yapmamı söyledi çünkü bebeğin kilosu ve haftası öndeydi ve göbeğim aşırı büyüktü artık çok baskı yapmaya başlamıştı ertesi gün evde sabah tv izliyorum kahve içiyorum (kafeinsiz) bisküvi yiyorum bir an bir boşluk hissettim vajinadan dışarı sonra lavaboya gideyim dedim kocaman jelimsi bir parça gelmiş ben başta akıntıdır diye pek önemsemedim 1 saat sonra da doktoruma yazmaya karar verdim oda hemen cevaben hemen kontrole gel doğum başlıyor olabilir dedi ben hazırlıklı değilim banyo bile yapmadım ağdam bile yok çünkü 3 hafta sonrasına doğum planlanıyordu. Ben eşime anneme haber verdim ama doğum yapacağımı bilmiyorum klasik doğum yaklaştığı için olan durumlardır diye kimseyi telaşlandırmadım taksiye bindim hastaneye gittim öğle saati doktorum nts ye aldı meğersem hissetmediğim sancılarım varmış doktorum sonra alttan bakalım dedi baktı doğum yaklaşmış seni bugün alıyorum dedi ben şok eşin nerde diyor ben de işte dedim bugün doğuracağımı bilmiyordum dedim hemen ara dedi aradım annemi eşimi herkes şokta tabi onlar gelene kadar beni hazırladılar sonda falan herseyi hazırladılar gelen giden yok beni bi ağlama tuttu doktorum da haftası küçük olduğu için bi ihtimal yoğun bakıma alabiliriz dedi spinal istediğim doğumum genele döndü kalp atışı ve tansiyon artmasından dolayı doğuma alırlarken eşim annem gelmişti tam içeri girmeden onları gördüm rahatladım uyutuldum tabi kalkınca ilk bebeğimi sormak oldu iyi olduğunu odaya çıkarıldığını duydum başladım bağırmaya kesilme hissi can acısı odaya gidene kadar inledim bağırdım durdum bebeğimi gördüm ama can acımdan onun tadını bile çıkaramadım emziremedim şimdi 36 günlük olduk 4300 53 cm bir bebeğim var ikimiz sağlıklıyız ama memeyi reddeden bir bebeğim var süt sağıyorum onun dışında olumsuz birşey yaşamadım bu arada nişan jelimsi kansız bir parça olarak da gelebilirmiş bu şekilde