cauuv1 Hilal_blc saglıkla kucagınıza alın🙏 3 aylık bebegim var bebekli hayat daha da garip bu saatte yine ayaktasın uyutmaya calısıyosun her türlü ayaktasın yani annelik ne büyük iş gecen gündüzün yok😂
Gmz5560 Hilal_blc hamilelik sonrasıda bebis uyandıriyor sagolsun Bi gözüm açık Bi gözüm kapalı bebis uyutuyorum 😀
AslanMerak Hilal_blc az önce kocama benimle birlikte günaha girsin diye tost yaptırdım yedik beraber 🤣 kocamda kocam 🫶🏻😂
Hilal_blc umrumdadegil bitmiyo ya uykuda bi insanin cani havuc cekermi cekiyoo valla yaşanmadi demem ahshsjdjd
Hilal_blc cauuv1 amin aşko allah sabir versn ben daha cocugu dogduktn sonraki zamanlarimi düşünmek istemiyorm azlshshjssj
umrumdadegil Hilal_blc hahah 😂 bende yemeyeyim uyuyayım diyorum bu sefer açlıktan yemek düşünmekten uyuyamıyorum🤭
8mucizem8 Glteyms en çok ilgi istediğimiz onlara ihtiyaç olduğumuz dönemde yanlız bırakılmak özellikle de geri çevirmek nedir ya bende temas bağımlısım sevdim biri oldumu hele yapışıp kalırım eşime de aynısını yapıyorum oda bazen böyle 😂