25 haftaya kadar sorunsuz bi gebelik geçirdim
25 haftada kontrol sırasında bayıldım sancım varmış anlamamışım direk doğum haneye dediler bebek geliyor ama ters dönmüş nasıl olur nasıl biter o an sancımı durdurdular rahat olmak önemli 25+2 de lekenlenme şeklinde geldi yine koş hastaneye sancı şiddetli kız geliyorum diyor direk doktor serum taktı 35 haftaya kadar dayanalım hadi dedi
27 haftaya kadar kanama yaşamadım bir gün lavobadaydım peçeteye kan geldi bu böyle olmıycak dedik direk z.kamile gittik hemen yatış sabaha kadar tek ihtimal var gelirse doğuma direk öyle böyle gitti en son ki kanamada sancıda z.kamil alıcaz bebeği yatışını yapalım sabaha kadar suni sancı vericez dedi
33 haftalıktı ben çok erken kabul etmiyorum dedim
İmza atar çıkarsın karnında bebek ölebilir dedi doğarsada zaten direk başka hastaneye yoğun bakıma dediler çok zayıf geri kalmış dediler içimden bi ses at imzayı çık dedi attım imzayı çıkar çıkmaz adamın yakasına yapıştım kayınvaldem annemler falan orda başlatma bana paradan puldan imza atıp çıktım direk özele dedim özele gittik ama annemler falan bana bişey demeye korkuyor o dereceye geldim özelde ki doktor da bişey yapamayız almamız lazım sabah sezeryana sokalım dedi ordanda çıktım eve gittim ertesi gün başka özele gittim bebek çok iyi dedi 34 haftaya girmişsin istersen 35 de alalım ama bana kalsa kalsın dedi annede minyon geri kalması sorun değil nst gir dedi direk nst girdim
Sancı var ama öldürmüyor 🤣 geldik 35’e bütün sancılar gitti kız gelmiyor bekliyoruz sancı yok doktorum bile gülmeye başladı
38+6 da gece karın ağrısıyla uyandım 04.38 di
Sabaha kadar karnım ağrıyor kabız oldum diye gezdim bir de bir güzel yarım saatlik yola gittim ya diyorum karnım ağrıyor kabızım yengem bi yandan doğal zeytinayağ içiriyor neyse bir uyku çöktü anlatamam bi uyumuşum mis 3 dakika ama 4 aaat gibi bir sancı vurdu aha dedim cözüldü tuvalet çıkcam
Suyum gelmedi kan geldi hastaneye gittiğimde 10 cm açıklığım vardı doktor seni asla unutmıycam dedi yürüyerek girdim mecburi sezeryandı oynarak da ameliyathaneye girdim bebeğim çok sağlıklıydı dedikleri gibi değildi 3.60 doğdu 2.900 çıktık hastaneden hemende ayağa kalktım bebeğime ben baktım Allah herkese böyle doğum nasip etsin 🤲🏻💖