Btbu Kızlar ben 38+1 deyim bugün kontrolde doktorum kilonun 2900 olduğunu söyledi sezeryan doğum olacam 2 ekimde ama doğuma kadar 400 gr artar dedi halbuki geçen hafta ile bu hafta arasında sadece 100 gr artmış bir hafta da nasıl artarki 400 gr daha sizin bebişlerin kilosu ne kadar ?
Feyzanr41 Btbu muz ve kaşar yıyın bı haftada 200 gr aldı benımde bı haftam var sezeryana okdr daha alsa yeter 2.600 du persembe gunu
Goksu2023 Destiny21 36+1 2800 gramdı 37+4 te 2930 olmuş Dr dedi ki gelişimini tamamladığı için kilo artışı çok bekleyemeyiz 38+1 de doğumum var hemen hemen 3 kilo doğar dedi benim doktor da böyle söyledi
123Hamis123 Bizde 38+1 olduk. 3.100 dedi kilosuma en son ama 3 olarak düşün 100 gr düşünme dedi , çarşamba günü sezeryan var bakalım kaç kiloyla doğar acaba bence en fazla 3.300 falan ya
Btbu Oğluşum kalırsa 2 ekim bizimde doğum ama sanırım bizde en fazla 3000 veya 3100 oluruz üzülüyorum ama bu kadar az olmasına doğunca iyice düşecek zaten kilosu
Mlkkkkkk Btbu doğum kilosunun bir önemi yok emin olun solunum sıkıntısı çekmediği sürece doğumdan sonra hızlı bir şekilde alıyorlar kiloyu siz Bile şaşırıyorsunuz ben 2880 doğurdum ultrasonda 3150 gram görünüyordu doğumun ertesi günü 100 gram verdi sonra hızlı bir şekilde aldı
Feyzanr41 Btbu rıca ederım ama vucudunza gore bı bebek dogurursunz kg cok takılmayın demıstı doktorum bende mınyon bırıyım senden 3 4 kg cocuk cıkmaz cıksa doguramazsın dedı😂 e haklı bı yandan dogumdan sonra bebekler kg alıyoma hızlı bı sekılde saglıkla gelsınler
Btbu Mlkkkkkk İnşaallah ya tek temennim umarım sütüm olur yararlı olur da sonrasında büyür, minyon dedi doktor size benzemiş dedi evet minyonum aslında ama boyu iyi 50 cm doğduğunda 51 olsa kafi ama işte bakalım artık kilosu da doğumdan sonraya iyi şekilde ilerler inşaallah
Btbu Mlkkkkkk Onu da içiyorum günde bir bardak 😀 vallahi yapmadığım yok çiğ çerez, çift yumurta, yoğurt, süt, peynir, et , bakliyat hepsi var sanırım bu kadarını aktarabiliyorum çocuğuma. 2 bardak mı içsem sütü ?
Mlkkkkkk Btbu inanın ben neler yemedim olmayınca olmuyor artmıyor kilo suyu doğumdan sonra bol bol için
Aysuturkay Btbu tatsız tuzsuz zaten güzel değil 😂 ama yoğurtla karıştırıp üzerine muz badem bi kaşık şekersiz fıstık ezmesi bombastik oluyor bebek için harika kilo aldıran bir öğün