Premsesko busra_ulcay153 valla daha 16. Haftadayım benimde ağrıyor doktor normal dedi 😂 ama kötü bir his
karanmom busra_ulcay153 kaçıncı haftadasiniz ben 34+2 oldum bir iki haftadır var bebek aşağı pozisyon almış o yüzden kafası baskı yapıyor bu haftadan itibaren daha çok ağrılar yüklenir kendimi artık hamile gibi hissediyorum
Dolphin16 busra_ulcay153 bende forumda böle bi post bakıyordum tek yaşayan benmiyim diye düşünmedim değil . 22. Haftadayım vajinamın kemikleri çürük gibi acıyor resmen 😔
askooyumm karanmom 32+5 im benim de özellikle sabahları inanılmaz ağırıyor herhangi bi enfeksiyon yok
Miniktavsannn Dolphin16 ay benimde öyle sanki ortadan ikiye bölünmüş o derece ağrıyor. 29 haftalık olduk
cnnozgn Ben de 28+4 yim enfeksiyonum vardı suda ertilen bi ilaç içtim bugün bir daha içeceğim umarım geçer ta da bebeğin pozisyonu aşağıda sanırım endişelenmemeye çalışıyorum😞
ladyax karanmom bende 34. Haftadayım vajina kemiklerimin dışında bacağın birleştiği yerdeki kemiklerim bile ağrıyor bazen kitleniyor bacağım yürüyemiyorum bile ya 😢
karanmom ladyax evet canım bende öyle şükürler olsun az hafifledi benim dün serum aldım ağrı kesici etki etti inşallah daha olmam öyle