Evrem990 Kızlar bebek asagiya baski yapiyor yani şöylee sanki aniden afedersiniz çok sıkışmışim gibi oluyor anideenn geçiyor sonra yine oluyor 1 aydir başi asagida dogum yaklaştimi demek oluyor ne oluyor acaba 33+6 oldum şimdi
1anneseyma Evrem990 hazırlanıyor canım artık korkma yerleşmeye çalışıyor bu haftalardan sonra daha ağırlaşmaya başlarsın
MMad Evrem990 aynı zamandayız benim de öyle çişimi haparken bi kasılma oluyo sanki dopurcamm oluyo böyle uzanıyorum hemen
karanmom Evrem990 yürüyünce ayağa kalkınca geçiyorsa normal doktorum dedi ama sürekli varsa doktora görün ve bebek artık baş aşağı olunca baskı yapıyor kasık ağrısı vs
Evrem990 MMad hazirlik yapiyor sanirim ama yalanci sanci bu degil heralde yani sanci degil bu zaten de
Nazliicann3472 Bende 35+1 im ve 1.5 aydır bebeğin başı aşağıda.. Aşağa baskı yapıyordu sizin zamanlarınızda ama şuan daha fena baskı yapıyor canımı baya baya acıtıo
karanmom Evrem990 ozaman bebisin baskısı çok normal pilates topu aşırı rahatlatıyor tavsiyem ben duş alıyorum üstüne rahat şeyler giyiyorum pilates topu ile egzersiz yapıyorum harika oluo yumusuyorum sonra bir uyku vuruyor anlatamam buldum artık uyumanın formülünu😂