• Öneri
  • Hemşireye verilecek kıyafet

Hanımlar pazartesi doğumum var Allah nasip ederse hemşireye verilecek kıyafetimi hazırladım ama kararsız kaldım
yeni doğan iç zıbın
alt üst takım
şapka eldiven çorap
battaniye koydum

Ama genel olarak çıtçıtlı zıbın tulum konulmuş sizce fikri olan ? Hangisi daha mantıklı

Göbek bağına zarar verme mi çok Çorlu zıbın diye endişe ettim zarf zıbın mı diyorlar yandan bağlamalı uzun kollu incecik onlardan aldım 4 tane
    Bir de arkadaşımın bebeğini ıslak vermişler odaya gelir gelmez bebeğin üstünü değiştirmişler çok silmedikleri için o yüzden kurulama için bir Müslin koydum bende deneyimli anneler ne dersiniz ?
    Son bir şey daha topuk kanı alınıyor ya o yüzden kendinden patikli alt yada tulum sıkıntı oluyor mudur hemşireye verilen sette

Goksu2023 çıt çıt lı koyuyorum ama canım hastane çıkışı hemşireye vereceğin isimli özel yaptırdığın olmasın ilk başta kirleniyor bebeği güzel silip vermiyorlar falan odaya gelince siz ıslak mendille temizleyip giydirirsin resim çekilmek için kirlenmesin kan falan olabiliyor canım 😘 normal Bi takim koy zıbın koy yeterli

Eboz iç zıbın koydum ben işte onun yerine çıtçıtlı zıbın mı koymalıyım o zaman ?

• Eboz bunu yanıtladı.

Goksu2023 iç zıbın, tulum, çorap, eldiven, şapka, battaniye, bez koymuştum hepsini giydirip verdiğim battaniyeye de sarıp getirmişlerdi ama battaniye dediğim penye battaniyeydi

Goksu2023 siz yine citcitlida koyun hangisini giydirirse giydirmezse geri getirir