Aysesertan gunaymom hiç bir belirtisi olmadı benim test yaptığım zaman bile adetime 5 gün vardı beklendik bir durum değildi zaten 😂
1prensesannesi__ gunaymom 0 belirtiyle ogrendim sadece kasik agrim vardı ama ilk defa gecikmistim ne varsa 4. Aydan sonra basladi
Mmnj Donthappymom 1 kere bayıldım ama yolda yürürken ayagım nere basıyor yaptığımdan bisy anlamazdm yürüdüm yol bile zehir olurdu başım dönerdi hep
ozgekar gunaymom ben de test yaptım ve pozitif çıktı 2 defa evde yaptım kan vermedim henüz belirti olarak kasıklarda sancı ağrı batma ve şişkinlik hissettim 🥰
Aicsnpj4 gunaymom ben sürekli uyumak istiyordum uykudan başka da belirti yaşamadım yada hatırlamıyorum
hopefortomorrows gunaymom adetime on gün vardı bir gece titreme, bulantı kusma ile uyandım. Ama yatağa dönünce bu kadar hızlı belirti görülmez diye düşündüm. Takip eden günlerde şiddetli bir kaşık ağrısı ve sırt ağrısı başladı. Göğüslerde hassasiyet. Bulantılar da 5. hafta başlamıştı
1woramy dilekk11 hep açsın ve hiçbişey yiyemıyorsun evinde yemek yapamıyorsun buz dolabından bile koku geliyor ama komşunun verdıgı bı tabak yemek çok tatlı geliyor 🥰
Nurbucann gunaymom mide bulantısı halsizlik ayağa kalkarken falan kasığımda kasılma oluyordu birde iştahsızlık herşeyden tiksinme sanki herşey kokuyordu bana hamile olduğuma asla ihtimal vermemiştim 20 gün gecikmeden sonra test yapıp hamile olduğumu öğrendim şimdi 10 haftalık olduk çok şükür mide bulantısı hala devam ama bebişim için herşeye değer tabikiii🥹😂🫶🏻
Abdulzade gunaymom regl olacakmışım gibi belirtiler oldu, kasıklarım çok ağrıyordu, göğüslerim ağrıyordu ve regl olucağımı düşündüm amma bebişimiz bize süpriz yaptı🥹🫶🏼 şimdide göğüslerim ağrıyor bazen kasık ağrım oluyor, her kadında farklı oluyor
Deli_hatun_7 gunaymom bende ishal mide sancısı baş ağrısı beden ağrısı falan oldu pozitif gördükten sonra da miğde bulantısı başladı ama çok degıl kusacak kadar olmuyor çok şükür iyiyim şuan
Petekcee gunaymom ben öyle uyuyordum Allahım sanki üstümde bir ağırlık var bir uyku hali iştahsızlık böyle görsen vücudum şiş neden şiş anlamıyorum tuhafdım
Feri123 gunaymom adetim gecikmeden baş dönmesi oldu ,1-2 gün gecikti direkt koku hassasiyeti başladı mide bulantısıyla birlikte
gunaymom 0Zbs0 benimde şuan kasiklarimda acayip bir doluluk hissi adetime 3 gün var pozitif olduğunu bilmesem bu belirtilerle anlardim kesin doktora gittiğim gün başladı belirtiler
hsizyl gunaymom bndede şişkinlik olmuştu bildiğin balon gibiydim snra test yaptım 7 haftalık olmuşum 😂
Patito__ gunaymom yoo erken degil ben ovulasyondan iki gun sonra hamile olduguma emindim cnku hiss adete yaklastikcada belrtilerm artmisti Ozellikle kendini uzun sure dinleyen biri vucudunda bir degisiklik oldugunda anlior bence farkı