MelodyFairy Sol taraf ağrıyor 😣 takvime göre bata 9 gün var umarım ters bir şey yoktur 🥹akıntım var birde
MelodyFairy umrumdadegil bilmiyorum aslında 4 gün önce yumurtlama akıntım olmuştu şimdiki akıntım yumurtlama gibi değil
umrumdadegil MelodyFairy genelde yumurtlama günleri böyle ağrı ve akıntı durumları olur bildiğim kadarıyla
MelodyFairy umrumdadegil akıntı yumurtlama akıntısı gibi değil ama çünkü o akıntı nasıl oluyor biliyorum 😏 umarım kist falan olmuyordur bebek olsun 😏
umrumdadegil MelodyFairy nasıl bir akıntı belki de erken gebelik belirtisidir ama 9 gün varmış daha gününüze testte çıkmaz malesef inşallah gebeliktir
umrumdadegil MelodyFairy Dediğim gibi gebelik belirtileri olabilir adetinize birkaç gün kala erken gebelik testi yapın isterseniz ya da regl gününüzü bekleyin. Başka bir sebepten dolayı olabilir mi bilemiyorum
umrumdadegil MelodyFairy umudunuzu kaybetmeyin lütfen 🌸 beklemediğiniz anda geliyor üzmeyin kendinizi
umrumdadegil MelodyFairy Rabbim o duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla 😍 burda pozitif haberinizi bende görmek isterim🌸