Eboz Ozlem5354 devlette kendi doktorunuza gidiyorsunuz ac karnına test yapıyor ona göre içecek veriyor
YigitPoyrazMomm Ozlem5354 ben sağlık ocağında yaptırdım ama gün içinde ebe hemsirenizi arayın sor canım hiç oraya kadar kendini yorma
Ozlem5354 babylook doktorum özelde bana sağlık ocağı yapıyor bir sor dedi. Benim 2. Gebeliğim ilkinde devlet hastanesinde yaptırdım. Şuan acaba devlet hastaneleri yapmıyor mu diye merak ettim.
Ozlem5354 Eboz devlette doktorum yok kadın doğuma mı sıra almam lazım yoksa arkadaşın dediği gibi dahiliyeden mi?
Ozlem5354 YigitPoyrazMomm çok teşekkür ederim canım pazartesi sağlık ocağını arayacağım. Hastanedense orada çok daha erken işim görülür diye düşünüyorum
babylook Ozlem5354 bende özel takipliyim yaşadıgım şehirde anasaglıgı yapmadı doktorum devleteki dahiliye bölümüne yönlendirdi içecegi alıp gittim hemen yaptılar.
Eboz Ozlem5354 ben yaptırmadım ama devlet hastanesine gidiyordum doktor kendisi yaptırıyor du kan alip icecek veriyordu
Ozlem5354 babylook çok teşekkür ederim. Sağlık ocağını arayayım orası yapmazsa dahiliyeden giriş yaparım 🌸 bazı sağlık ocakları yapıyor sanırım
Ebeguy Bende özel takipliyim devlette yaptıracağım o zaman dahiliyeden sura alıp eczanedende ilacı alıp gitmekiyiz öyle mi? Bide gece 12 den sonra bişey yemeden gitmemiz gerekiyor değil mi?