Buketsavaskozak Kızlarrr sigsra kullanıyodum 4 ayın basımdayım bırakcam dedim attım sigarayı ama bu zamana kadar zarar verdimmi diye kafayı yemek üzereyim 😞
Gnygns Buketsavaskozak bıraktığınız icin tebrik ederim. 👏👏 zararın neresinden dönerseniz kardir artik düşünmeyin Bide onun stresini yaşamayın
Merve1006 Buketsavaskozak bende 8 haftalıkken tiksindim 10 yıldır içiyordum şimdi 14 haftalığım canım istiyor ara ara 😔😫
Dilara55 Buketsavaskozak oLsun Tatlım bubdan sonra bol yoğurt süt sıkı bir bakım mis gibi işte sıkma canını eğer canını sıkarsan bebeğin etkilenir
Merve1006 Buketsavaskozak 10 tane içmişindir hamile kalınca daha çok canı çekiyo insanın 😔 benim arkadaşlarım hep içti 9 ay bişey olmadı ama yinede içmemek lazım
eypo Geçmişe çare yok bak 5 ayını kurtarmışsın ne güzel bu yönden bak kendini üzüp bide bu şekilde zarar verme bebişine 👍🏻Bende 10 yıl içtim hamile kalmadan 3 ay önce bırakmıştım Allaha şükürler olsun
Nurhayat1212 Bende 5 haftalikken tiksindim 4 snedir iciyodum zaten hatayi basta yaptik vucudumuzu temizleyip hamile kalmaya karar vericrktik o 4 ay icinde zaten 3 ay bebek senden beslenmiyo sorun olcagini sanmam zmaaninda birakmissin :)
Irmakdkm 4 haftalıkken öğrendim o hafta içinde tiksindim ve bıraktım 8 yıldır kullanıyodum günde 1.5 paket belkide daha fazla.. 18+2 yim oğlumla zaten çarpıntım vs oluyo iyiki bırakmışım bazen canım istiyo ama alışkanlık oda kendimi tutabiliyorum🙏🏼❣️ Sizin içinde tebrik ederim bebeğiniz içinde neresinden dönerseniz kardır bunu düşünün
Merveegazann Ya ben 4 sene içtim sonra bıraktım ama ara ara çok canım istiyor yani içsem bile ayda 1 tane belki oda zararlı mıdır bilmiyorum ve 24 haftalık hamileyim 🤷♂️