Sezossss İyi akşamlar herkese, bugün çatı muayenesi oldum. Bir sıkıntı çıkmadı açılma falan yok dedi ebe. Gün içinde muayeneden dolayı kanamam oldu. Az öncede şeffaf yoğun sümük yapıda bir akıntım vardı. Nişan olabilir mi?
Curi Sezossss bende burda bekliyim , bende 37+3 teyim doktor geçen hafta bebek kanala girmiş dedi sabahtan beri kasıklarımda ağrı var ve az önce sümükümsü bir akıntım geldi
hunilimom Sezossss muayene kaynaklı kahverengimsi lekeler normal benim ikisi de kırmızı ve kahvrengiydi nişanim ama burda sarı gelende oluyormus
Ayse-glsglm Sezossss saydam birşey geldi ise nişan büyük ihtimalle şimdiden hayırlısı ama doktora gitmekte fayda var
EdaByrc Sezossss nişan olabilir benimde ilk öyle başladı 1 kaç saat sonra biraz pembemsi bi sümüksü yapı geldi 10 saat sonra sancılarım başladı
Sezossss Ayse-glsglm evet saydamdı.. daha hiç böyle fazla ve sümüksü yapıda akıntım olmadı.. ama ağrım falan yok o şaşırtıyor
Ayse-glsglm Sezossss benimde öyle olmuştu öğlen gibi nişanım geldi ertesi gün sabah sancım oldu hastaneye gitmiştim ilk gebeliğimde
EdaByrc Sezossss yoktu doktoruma yazdım nişanım geldi galiba diye hastaneye çağırdı gittim akşam 8-9 gibiydi baktı 1 cm’lik açıklık var git eve sancın olursa konuşalım dedi sabah 5 te sancılar başladı sonra 11 e kadar evde geçirdim gittim hastaneye yine 1 cm açıklık vardı ama rahmim çok yumuşaktı yatırdılar yavaş yavaş açıldım sonra doğum gerçekleşti ama bazen nişanı gelen 1 hafta içinde doğum yapıyor sen hazırlıklı ol ☺️
Pelinvebebekleri Sezossss Sezossss o yapıda ki akıntı normal demişti doktorum ama size de fikir olsun diye yazıyorum ilk gebeliğimde nişanım geldi ve akşamı doğum yaptım nişan dediğimiz olay pembe renkte bir akıntı dır. Beyaz veya kremsi yapıda ki normal akıntılar ama siz doktora gidip görünüm aklınız da kalmasın