Metar Eslemanne 16. Haftadayım ve canım öncesinde de daha küçükken bol sucuklu pizza çekiyordu yedim ben suan hala tüketiyorum 🙈
Canann1601 Eslemanne evet yiyorum bu sabah hatta tost yedim. 😊 bence çok da abartmamak kaydıyla yenilebilir arada ya. Evham yapmamak lazım o kadar
Sinemgndg Metar bende tüketiyorum pazardan pazara hafta içi yemiyorum öyle bir kural koydum kendime yoksa hafta içide yapıyorum ama sadece eşime ben yemiyorum. 15 haftalığım
Metar Sinemgndg afiyet olsun şifa olsun ☺️ben çekince yiyorum kısıtlamıyorum bildiğim güvendiğim kasaptan alıyorum onlar kendileri yapıyor diye güveniyoruz artık Allah’a emanetiz🙈
Sinemgndg Metar öyle valla marketten sakıncalı zaten nasıl yapıldığı belli değil bende kasaptan alıyorum bildiğim yer diye yiyiyorum
Ozo3535 Bu sucuğu ben kurbanda evde kendim yaptım. Sizce bu yenir mi? Doktora da gittiğimde soracağım ama çok merak ediyorum 😅
Yagmurr8 Eslemanne sucuk, kokoreç(2kez) ve mumbar(1kez) yedim. Özellikle sucuğu çok tüketiyorum sevdiğim için ama tabi pişirmesine dikkat ediyorum. Çok şükür bu zaman kadar bir şey olmadı. Güzel pişirdikten sonra sorun olmaz diye düşünüyorum.
KuzeyinAnnesi10 Eslemanne surkeli yiyorum hiç onu yemedim demediğim bisey olmadı güzle oiserse doktorum yiyebilrisn demişti ama midene dokunabilir hamilelikte çok baharatlı şeyler bana dokunmaya başladı canım