Denizcntrk Valla mutemadiyen canim cips istiyo cola istiyo benimde ve yiyorumda zaman zaman napalim. Doktor hergun tuketmedigin surece sorun olmaz dedi. Hem zaten bu tip seyler bebege degil daha ziyade yag anlaminda bize zararli. Ama iste insan dayanamiyo🙈😬
BBusraa hlymr canımın her istediğini yiyorum çiğ et ürünleri hariç. Kızım var her gün bir abur cubur illa yiyor gözümün önünde dayanamayıp ben de yiyorum onunla😂 ketçap mayonez de istemesem de arada tüketiyorum şahsen 🙈
Cecilia Msalbyrk ben de öyleyim hele tatlısız bir günüm geçmiyor malesef, çikolata, bisküvi, pasta, kek tarzı yiyorum genelde...
Tatlisanne hlymr ben ben 👆 inanılmaz yemek istiyorum yiyorumda yemezsem sinirlerim bozuluyor aglayabiliyorum sinirlenebiliyorum yediğim zamanda bebisim içerde gümbür gümbür kopuyor maşallah anası kılıklı şey oda seviyor abur cuburu 😂 kendime benzettim çocuğu simdeden😃
2prenses_masal-oyku Valla bende 13 haftalığım ama baya cips fanta halley vs yiyorum canımız isteyince yeriz boşver bişey olmaz sigaradan zararlı değil en azından çoğa kaçmadan tüketmek en yararlısı ☺️😘❤️