Yenianne251 _brcu88_ hanımefendi postumdan çıkar mısınız. Yorum yapmayın ne bana nede postumdaki başka yorumlara
Derinnmom Yenianne251 normaldir canım bende de çok oldu, senin yine iyi bende kanama vardı sürekli bebeğe birşey olacak kafasındaydım kötü bir süreç ama Allahın izniyle geçip gidiyor 🌸
Derinnmom Yenianne251 yok canım 8.haftada başladı 13.haftada bitti. Şuan iyiyiz çok şükür kızımı bekliyorum ❤️
_brcu88_ Derinnmom benim işim çok eşimle de ilgilenirim.kendimle de …daha bir saat olmadı bunun hesabı patladı yani sadece sizi uyarmak için yazdım …tabi siz bilirsiniz ..birşey diyemem.iyi geceler 🖐️
Kiwitoveannesi Yenianne251 kendini yorma canım yat dinlen geçmezse doktorun özeldeyse hemen msj at ne yapmam gerekiyor diye sor belki hastaneye gel der
Yenianne251 Kiwitoveannesi Özele sadece 1 kere gittim iletişim numarası vermedi. Galiba acile gidicem
Derinnmom Yenianne251 ben gündüz hastaneyi arayıp doktorla konuşmak istiyorum demiştim özel hastane, lekelenmem vardı hemen doktora bağlıyorlar aradığında