yenibirannis 37+3 olduk bnden beyaz akıntı geliyor bu ara normalmi kızlar bu akıntı suyummu geliyo demek ayaktayken aktığını hissediyorum cünki agrı sancı kan faln yok 😐 kontrolüm pazartesi
Mrsfly yenibirannis normal kuzucuk benim bikaç haftadır geliyor. Doğum başlangıç değil ama doğum yaklaşınca akıntı artabilir.
nefessmommm yenibirannis 37+5 iki gündür özellikle benimde arttı pazartesi söyleyeceğim doktora enfeksiyon olur diye tedirgin oluyorum
EdaByrc yenibirannis yenibirannis su çok farklı bişey o gelse gerçekten anlatsın beyaz akıntı normal hamilelik başı ve sonunda oluyor
yenibirannis Mrsfly ay su sandım valla bebeğim korktum pazartesi kontrol var artık gününü belirle dedi Dr çok heyecanlı ya 🥰
Mrsfly yenibirannis yok kız ben günde 3-5 kez çamaşır değişiyorum haftalardır 😂 sağlıklı olduğuna işaret yeşil pembe felan olmadığı sürece dert etme beyaz ve şeffaf akıntı normal
Mrsfly yenibirannis normal canım ama tarih yok 😂 bugün kontrol vardı 38+1 henüz gelen giden yok 😂 beklemedeyiz
yenibirannis Mrsfly aman dursun iyice gelişimini tammlasın bnde 39 gibi istiyom söylicem Dr a suyum yeterli olursa bi sıkıntı yoksa
Mrsfly yenibirannis evet bebeğim ama 38 den sonra artık tamamlamış oluyor ama sezeryan için bencede 39 güzel bir zaman. şu an 3200 çok fazla da kilolu olmazsa güzel olur normal doğum için 😂
yenibirannis nefessmommm Dr bende yarın yazıcm benm en son geçen hafta bakıldı idrar kan detaylı çıkmadı enfeksiyon çok şükür
Jsjs Kızlar 36+0 dayım büyük tuvaletim geldiğini hissediyorum ancak tuvalete gittiğimde bakıyorum ki hiç bir şey yok. Büyük tuvaletin gelmiş gibi hissediyorsan doğum başlangıcı demişti birisi sizce doğru mu sizde de oldu mu