Nesli-han55 34+4 deyiz ikizlerimle kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda Allahtan bişey olmazsa 3 Ekime gün verdi doktorumuz bende doğuruyorum artık 🐣🐣 Sizde durumlar nasıl 🥰🥰
Avril Nesli-han55 aaa ne tesadüf 34+3 üz biz de tam bugün aldık kesin günümüzü benim tekil gebelik 20 Ekim kavuşma günümüz inşallah Rabbim nasip ederse hayırlısı ile 🥹☺️
Ayce09 Nesli-han55 yaaa ne güzel bir gün doğduğum gün doğucaklarmış 🧿 ben daha 30 lardayım doğum günüme denk gelsin çok isterdim 😂 sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏🏾
Nesli-han55 Ayce09 Neyse ben sizin adınıza da üflerim pastalarını 🥰 Şimdiden doğum gününüz kutlu olsun hep mutlu olun sevdiklerinizle 🙏♥️
Nesli-han55 Hsrt80 28 lerde benim de riskliydi o haftayı atlatınca bişeyiniz kalmaz inşallah sağlıkla sıhhatle alın kucağınıza 🙏🥰
Nesli-han55 KubraAydin ikiz olduğu için çok fazla ağırlaştım kiloları da maşallah iyi dedi doktorumuz daha fazla eziyet etmeyelim sana alalım dedi 😇🥰
ilknurilknurilknur 35+1 iz ama hala karar veremedim sezeryan mı normal mi olsam diye🙄 Siz baştan beri sezeryanda kararlı mıydınız doğum yaklaşınca mı karar verdiniz
Nesli-han55 ilknurilknurilknur benim tüp bebek tedavisiyle oldu bide bel fıtığım var doktorumuz en başından beri sezaryen diyordu zaten 🥰
irembulut23 Merhaba 36 hafta erken olmuyor mu bende ikizlere hamileyim cok bilmiyorum ama neden 38-39 beklenmiyor acaba riskli bir durum mu var
Nesli-han55 irembulut23 riskli durum yok canım ama doktorumuz öyle dedi çok ağırlaştım şiştim kocaman oldum artık 😇 bide makat gelişli kordon dolanması olmasın dedi 🥰
Ayce09 Nesli-han55 yaa 🙈🙈 çok teşekkür ederimm amin inşallah 🙏🏾 sizde bebeklerize sağlıkla kavuşun inşallah 🙏🏾
irembulut23 Nesli-han55 peki kilolarını öğrenebildiniz mi . Ben ikiz diye kiloları düşük ağırlıkta olur diye korkuyorumda 🙈
Nesli-han55 irembulut23 Evet canım Oğlum 2340 gram Kızım 2480 doktorumuz gayet iyi haftasına uyumlu dedi 🙏