naneliseker_ Kaç tane zıbın, corap, uzun kol zıbın, pjama aldınız? Çok abartmak istemiyorum hızlı büyüyorlar. Evde elimin altında olanlardan başlamak istiyorum, en lazım olanları da varsa yazınız lütfen. Akıl verin canlar 🫠
Annesininportakali53 naneliseker_ ben az aldım hızlı büyüyorlar diye evet ilk aylar hızlı büyüyorlar yenidogan alınmamalı ama genel olarak zibin çok alınmalı çünkü çok çok tercih ediliyor. Kızım 10 aylik uzun kol pamuklu zibini kışın evde giydiriyorum ince diye rahat ediyor çıtçıtlı olduğu için karnı açılmıyor mesela yazın terini alsın diye askılı zibin yani kısacası en önemli şey ama yenidogan almayın fazla genelde 3-6 bir kaç tane 6-12 daha fazla alabilirsiniz
Nur_50 naneliseker_ ben 0-1 6 tane sıfır kol zıbın 0-1 1 tulum 0-1 3 uzun kol zıbın ve 3 alt 1 tane 5 li hastane çıkışı 1-3 3 takım 1-3 3 tulum 1-3 10 sıfır kol zıbın 1-3 5 uzun kol zıbın ve 5 alt 3-6 6 sıfır kol zıbın 3-6 3 uzun kol zıbın ve 3 alt 3-6 1 tulum 10 tane çorap Bu kadar aldım ilave ederim belki beğendiğim birşey olursa çünkü günde 3-4 kez kıyafet değişimi olduğunu duydum ve kış bebesi olacak o yüzden sürekli makina çalıştırmak istemiyorum.
teachermom1 naneliseker_ Trendyolda bir set var. Yeni doğan bebek için içerisinde uzun kısa kollu zıbın, alt pijama, üst pijama, çıtçıtlı altlı atlet, eldiven şapka müslin örtü her şey var. Boyasız ham pamuktan yapılmış. Anti kanserojen. Eşim özellikle bu ürünü sipariş verdi. İlk 1 hafta 10 gün onu giyer diye düşündük. Bir inceleyin isterseniz.
Nur_50 teachermom1 burdaki giyim 2 takım var 1 alt üst set 1 tulum yani aynı kıyafeti 10 gün mü giyecek imkansız geçen tanıdığım doğum yaptı bebiş 1 gün olmadan 3 kıyafet değişti batıyor
Kahramankentli teachermom1 çok pahalı değil mi ya siz ne kadar a almıştınız çok parçalı aslında ama 2 tane alınca baya maliyetli olacak bana
naneliseker_ Nur_50 evet kış bebesi benimde. Bende sürekli çalıştırmak istemiyorum ondan fazla alacağım bunları. Teşekkürler bu arada liste gayet iyi
teachermom1 Kahramankentli ben 715 tl idi aldım. Azıcık inmiş. Malzeme kalitesi, içerik araştırınca almak istedik. Ben 1 set aldım. Aslında fiyatları çok mu değil mi anlamıyorum ilk kez bebeğim olacak. Biraz kaliteli, sağlıklı olsun diye düşünüyorum. Trendyolda daha uygun fiyatlı ürünler var ama inceleyin çok çeşit var.
zelium12 Kahramankentli bende hastane çıkışını aynısından aldım instagramda kendi sitesinden indirime giriyor takip edin 430 tl ye kadar düştüğü oluyor
teachermom1 Nur_50 Bebek günde kaç kez üst değiştirir bilmiyorum ki. Üstte yazdım, ilk kez bebeğim olacak. Bu takımı doğduğu hastaneye götürmek üzere, boyalı değil diye seçtik. Üzerine bir şeyler illa alacağız, henüz çıkmadık bir şeyler almaya.
Nur_50 teachermom1 tek bu yetmez hastane seti yanına ilave en az 3 takım daha götür yanında çünkü gerçekten gerekli oluyor
Nur_50 naneliseker_ rica ederim yetmezse doğunca sipariş verirsin en kötü😃aşırı fazla alıp israf olmasın ama senide perişan etmeyecek kadar olmalı görüşündeyim. Birde 6 ay 12 ay 18 ay falan erken almayı uygun bulmuyorum çünkü her bebeğin gelişimi farklı belki aldığın ayı giyemeyecek o an bence bebiş ilk zaman giydireceklerin olsun sonra gelişimine göre alırsın.