Bilinmiyor_25 Kızlar bebeğim 3 aylık oldu ama sürekli ağlıyor mamayla besleniyor sma kabız etti bebelac gaz hipp kullanıyoruz oda hazımsızlık etti önerebileveğiniz mama var mı çıldırmak üzereyim artık sürekli ağlıyor huzursuz uyumuyor
gokturkmom Bilinmiyor_25 evolvia kullanmalısın bence hem bi tık daha ekonomik e bebekte özellikle, 4 aydır kullanıyoruz ne gaz ne kabızlık yaşamadık
BozkrtArs Bilinmiyor_25 canım Hakiki zeytinyağı 1 çay kaşığından bile az vermeyi denedin mi? Benim bebeğim 2 aylık olmasına rağmen doktor hatta günlük bile verebilirsin kakasını yaptıkça rahatlasın dedi o kadar çok gazı var yani. Bende bakıyorum çok huzursuz rahatsız oluyor 1 çay kaşığı bile olmayacak şekilde zeytinyağı veriyorum akşamına ve ya ertesi güne kakasını yapıp rahatlıyor
BozkrtArs Bilinmiyor_25 bu arada biz anne sütüyle besleniyoruz ama çok yetersiz olduğunu hissettiğimde aptamil kullanıyorum 2 evladımda da kullandım
gokturkmom Bilinmiyor_25 bebeğim küvezde kalırken hemşire önerisi ile başladık çok memnunum. Bir kere Bebelac kullanmak zorunda kaldım aşırı gaz yaptı kabız etmişti