2boymoms Bir tek benmi boyleyim ya iyice şiştim ayak ağrılarım ateş basması iyice duvarlar üstüme üstüme gelmeye başladı doğurmak istiyorum bir an önce 🙁
Ska 2boymoms 26 haftada bende bunları istiyorum daha yolum çok var ama çok kilo aldım galiba kendimi taşiyamiyorum 😅
ladyax 2boymoms çok şükür şişmedim ama artık bu mide yanması ve göbüş beni mahvediyor son 30 günüm kaldı ama bir an önce geçip gitsin istiyorum çok yoruldum
Mrsfly 2boymoms eh kuzum acele etme daha vakit varmış:) bu günlerinin de tadını çıkarmaya çalış ben 38+1 deyim bu günler elbet geçecek gelsin gelsin diye kendini darlayıp bunaltma. Elbet vakti gelince gelecek.
2boymoms Mrsfly evet öyle de düşünmeye çalışıyorum ama bir tane daha masaallah sübhanallah bir oğlum var çok hareketli ona yetişemiyorum.
elifserra00 2boymoms 37+4 bende aynı durumdayım 😩 iki gündür 3 saat uyku uyuyabiliyorum yatamıyorum kalkamıyorum yemek yiyemiyorum sıkıntı bastı bide bugün fenalık geldi iyice 🤦🏻♀️ haftaya cumaya gün aldık ama erkene çekicem bu gidişle 😅
elifserra00 2boymoms son on gün on hafta gibi geçmiyorr geçemiyor 😅 amin aminn hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah 🤲🏻🤲🏻