sekerinannesi_ Hanımlar merhaba. Yavaştan alışverişe başladım da emzik alacağım. Philips Avent önerdiler. Fakat baktığımda çok model var. 0-6 ay için hangi modeli önerirsiniz? Hem bebeğin tutması hem de damak yapısını bozmaması açısından🌸
KuzeyinAnnesi10 sekerinannesi_ 1 tane Emzik al tavsiyem ben kauçuk olandan aldım eğer Emzik tutmazsa boşuna almış olmayalım çok pahalılar. Eğer tutarsa o zaman alırım dedim canım. Nuk avent wee baby bunların emzikler çok tercih ediliyor ben wee baby kauçuk modelinden almıştım
Azraa33 sekerinannesi_ cihicco emzik aldım tutmadı marketten en ucuz emziği aldım tuttu 😂😂😂 Dizimde istediğiniz emziği tutar inşallah 🙏
Slnrcn sekerinannesi_ bibs önerildi bana da. Yenidoğana uygunmuş ve meme reddi yapmıyormuş. Aldım ama kullanamadık henüz.
sekerinannesi_ Slnrcn Ona da şimdi baktım. İkilisi 369 lira. Ama 4-6 haftada bir yenisi ile degistirilmesi gerekiyor gibisinden bir şeyler yazıyor🤷♀️ sürekli alınmaz sonuçta. Sizin de bilginiz olsun.
Minikperi sekerinannesi_ ben ultra air aldım. 3,5 yıl önce başka çeşidi var mıydı hatırlamıyorum bile 😅
CgladaP sekerinannesi_ kızımda 3-4 çeşit emzik almıştım hiçbirini tutmamıştı aventin biberonunu tutuyodu ama emziğini tutmadı mesela. Bu sefer frig marka aldım bakalım oğlum tutacakmı merakla bekliyorum.
1Gozde1Yusuf- sekerinannesi_ avent soothie aldm tutmadi tomme tippee aldm tutmuyo keske alsa emzik boyle de zor