dilaraRecep Bu uygulamadan yrarlananlar nasıl yararlanılır nereye aramam gerek internet başvurusu varmı bilen varsa yardımcı olabilir mi
Asteka41 dilaraRecep ben başvurdum canta geldi googla yazın Kocaeli hosgeldin bebek çantası için başvuru çıkıyor
YigitPoyrazMomm dilaraRecep ben internet yazdım başvuru yaptm onay bekliyorum olursa gelecek inşalalh
myworldd_ dilaraRecep 28. Haftadan itibaren başvurmak gerekiyor. Ben başvurmuştum öyle demişlerdi haftaya 28.haftalığım o zaman telefonla arayacağım tekrar. Başvuruyu internet sitesinden yapmıştım
Gulsh96 Bende başvurdum 153 aradım hemen gelmişti bu arada 27 haftalık olmak yeterli oluyor direk 1 hafta içinde geldiler
Akcabusra937 İnternetten başvuru yapınca kısa sürede dönüş sağlıyorlar. 28. Haftayı geçtiysen direkt gün veriyorlar o gün gelip çantayı teslim edip bilgi veriyorlar. 28. Haftaya henüz gelmediysen hafta dolunca tekrar aramanı söylüyorlar.
Gulsh96 dilaraRecep Bebek pudrası, pişik kremi, göğüs ucu kremi, toz deterjan, bez, ıslak mendil, ateş ölçer, şampuan, düz kafa yastığı, rezene çay vs bunlardı canım çantası güzeldi ama
Gulsh96 dilaraRecep Bana 27 hafta olmanız yeterli denmişti zaten aradım 1 hafta sonra getirdiler 28 haftadaydım hemşire gelip bilgi veriyor