zeynepsg Kızlar 6+2 hamileyim acayip bi kaşıntı başladı kenarları kızardı biraz kaşımaktan biraz travazol sürmem de bi sakınca var mı ? Dr pazartesi gideceğim o zamana kadar dayanamayacağım gibi yarın sabah doktora yazacağım da gece sürüp yatmak istiyorum
Tubayo zeynepsg yok yok olmaz birde pamuklu iç çamaşırı giy ve gebelik boyunca sürekli değiştir iç çamaşırını
zeynepsg Mylove47 niye oldu anlamadım birden kaşıntı tuttu idrar yaparken yanma filan yok sadece kaşıntı
Mylove47 zeynepsg bende de kaşıntı olduğu için sürdüm ama çok kaşıntı olduğunda dışında kullanmaya bende korktum biraz
minikcivcivim zeynepsg sürebilirsin canım bana da doktorum vermişti bende de aynı şeyler vardı vajinal mantar demişti bu krem çok iyi geliyor ilk sürdüğün de tahrişe bağlı yanma acı hissi olabilir ama sür iyi geliyor
Tugceliko-19 zeynepsg hemen bi banyoya gir güzelce sirkeli suyla genital bölgenin yıka iyice kurula çıkınca ince bi tabaka halinde sür hiç bi şey olmaz . Ve dr ye git belli ki enfeksiyon ya da mantarla bağlı bi sebep var ilerlemeden sana fitil tarzı bir şey verir