_momes Nurmert anladım. Çok doktor seçeneğim yok malesef o yüzden iyi olarak yorum yapılan doktorlardan bir tanesini seçtim ilçede oturuyoruz özel hastane yok burada merkezde bi kaç tane hastane var onlardan da bir doktor seçtik
Nurmert _momes hmm o tarafları çok bilemiyorum tabi ama belki devlette vardır , devlette de perinatoloji den randevu alabilmek içim kadın doğum doktorunun yönlendirme yapması gerekiyor zannedersem
_momes Nurmert ben bu hafta içi olmadı birde devlete gideyim belki o yönlendirme yapar. Tekrar teşekkür ederim herşey için🌸 içim bir nebzede olsun rahatladı biraz dikkatle toplarız umarım🙏
Nurmert _momes rica ederim ne demek en kötü yskın illeri bi araştırın bu operasyonu geçiren burda da çok anne adayı var onlara da sorabilirsiniz belki sizle aynı şehirde olan ya da yakın illerde olanlar vardır
Nurmert _momes evet kesinlikle ben izmirdeyim burda olsanız kendi doktorumu önerirdim bu konuda çok tecrübeli ama baya uzakmışız bişey diyemiyorum o yüzden☺️
Masal-10 Mrvcakatt 23.haftayım benimde 37 😞 40-41 olmalıydı dikkat et filan dedi korkmaya başladım bende
Mrvcakatt Masal-10 magnezyum ve progestron kullaniyorum , surekli dinleniyorum belki bu yuzden doktor erken dogum olmayacagini dusunuyordur
Sara-2007 _momes oncelikle yatak istiraheti.iş yapmayin,eyilmeyin ,agir kaldirmayin,kabiz olmayin,iliskiye girmeyin kisaliyor hepsinde .ben canlı orneyiyim ve serklaj olun.magneziyum,progesderon kulllanin
Masal-10 Mrvcakatt İnşallah canım olmasın Tabiki ya bende korkuyorum inan diken üstündeyim inşallah daha fazla kısalmaz yolunda devam eder
Aminealeyna _momes benim kizimda 32 di progestan igne ve fitil kullandim ve surekli dinlendim. 21.hafta nstye baglanmaya basladim 30. Hafta ciger gelistirici vuruldum 35. Haftada dogum yapmistim cok sukur kizim suan 3.5 yasinda kardeşini bekliyoruz 🥺❤️
_momes Aminealeyna çok şükür rabbim hepimizin yardımcısı olsun😊🌸 bizde sağ salim vaktinde kavuşuruz bebeğimizle inşallah🙏
_momes Masal-10 inşallah kısalıp sonra uzayanlarda olmuş o yorumlar üstte okuyunca biraz rahatladım bende dinlenelim bol bol yormayalım kendimizi🌸