KuzeyinAnnesi10 Elif3333 23+6 12 de sonra 24 olucaz şaka givi geliyor son 16 hafta falan var belki de daha az heycan var ama çok da merak ediyorum artık gelsin istiyorum 😂 😂 sırt ve bel ağrısı uyku dışında iyiyim paso uykum var ya. Egzersiz yapabiliyor musunuz asla spor yapamıyorum 😂😂😂
babyy__ Elif3333 23 haftalıgız ilk aylara göre iyi bu aylara göre kötüyüz😂 uyku sıfır bel agrisi bacak agrisi maşallah içerde kıpır kıpır onjn acısı biyandan ara ara kusmalar herşey var
Aylasss97 25+3 çok şükür hamilelik çok iyi geçiyor 4-5 kilo aldım , aktif olmaya çalışıyorum ev işlerle uğraşıyorum, sadece sırt üstte gece yatınca sırt ağrısı yaşıyorum 🙏🏻😊
Hnd3535 KuzeyinAnnesi10 uykunuz mu varr ay ne güzel bense sıfır uyku ruh gbi geziyorum bir sabah karsı uyuyorum o. Gündüz uykusuymus gece uykusuymus yok. 23+2 yim
Hnd3535 Elif3333 ben 23+2 yim uyku yokkk. Hafif hafif kasık ağrısı be bel ağrısı oluyor. Serklajlıyım genelde uzanıyorum hiç iş yapmıyorum.. bugun kontrol vardı 635gram minnoşkomda :)
Hnd3535 KuzeyinAnnesi10 yaaa ne güzel Allahım bana da uyku göndersin :) prilam içiyorum hala o bile fayda etmiyor uyku yapıyor normalde bana etkilemiyor
Ilba_34 Elif3333 bel ağrım çoğaldı uzun süre oturamıyorum kuyruk sokumuma doğru vuruyor bir de bir kaç gündür vajina kemiklerim kalça kemiklerim ağrıyor sanki biri ayırıyor sağa sola dönerken zorluyor 😪🫤 bir de bacak kramplarım var o da ayrı sinir bozucu
BbuketK 23+6 dayız bizde kızlar bel ağrısı çekiyorum biraz fazla yürüyünce ve doktorum magnezyum verdi kullanan varmı internette gebelere önerilmez yazıyo tabi doktorlardan daha iyi bilmiyosa bu internetler 😁😁
BbuketK Basakhilal iyi ama kraplarım yada kasılmam yokki sadece bel ağrısı 😁😁 yine kullanıyım mı ki 😁😁
Yagmur75 24+2 olduk karnıma iğne batar gibi bişey oluyor hareket ederken veya eğilirken oluyor canım açıyor kafası yada ayakları diyorlar bilmiyorum Kızçeler 😂❤️💖