tugbakguns Ecovit ben ada medicaya gidicem yarın detaylı için nasıl olacak bilmiyorum sanırım 1200 liraydı ama içeriği nasıldır CD vermiyorlar diye biliyorum rapor hazırlayıp veriyorlar otaya gidince sorcam belki mail olarak atarlar görüntüleri
tugbakguns Ecovit ada medica renkli ultrason değildi ve ben beğenmedim ya yine imkanı olan Eray beye gitsin. Tülay Trabzon diye bir doktor vardı 10 dk baktı. Benim bebeğimde tek taraflı kafasında kist vardı o gitmiş kaybolmuş dedi. Organlarında bir problem görmedi ama bana profesyonel gelmedi içime sinmedi yani
Ecovit Esraabbaa ne zamana randevunuz acaba üniversite hastanesindemi detaylı ultrason olacak yoksa kendi muayene yerinde mi ? Bende randevu almayı düşünüyorum bilgilerinizle yardımcı olur musunuz 🙂
Esraabbaa Ecovit ben 6 kasıma aldım randevu. Kendi kliniğinde yapıyormuş detaylı ultrasonu. Randevu alınca wp den konum falan atıyorlar zaten
Ecovit Esraabbaa merhaba dün aradım Eray hocayı 2250 fiyat verildi bana nakit fiyatta mı yardımcı oldular size acaba ?
Nurbusra_ Ben Sedat umura gidiyorum ama henüz 19 haftalığım detaylı ultrason için bişey konuşmadık aranızda Sedat beye giden var mı kendisi mç yapıyor yada nereye yönlendiriyor bilen var mı
SuheylaCihan Nurbusra_ kendi yapıyor sanırım 20.haftamdaydı yaptığında. O kadar güzel detaylı muayene ediyor li başka doktora falan gerek yok. En az 10 dk sürmüştür. Çok güzeldi
Senayan Nurbusra_ canım dün Sedat beye gittim detaylı yapmıyor onun yerine yine bebeğin vücuduna organlarına bakıyor ama 5 dakika normal kontrol gibi düşün bana bağırsakta az parlaklık var ama önemli değil dedi içime yine de kurt düştü 😅 detaylı ultrasona girmene gerek yok dese de pzt günü Adatıp Bülent Duran a randevu aldım detaylı için bilgin olsun
Ecovit @“Nurbusradogan”#p29857616v bir bilgim yok ama detaylı ultrasonu perinatoloji uzmanı yapsa çok çok daha iyi olur bence kendi doktorumda ve birçok doktorda aynı şeyi söylüyor..
Blackkcat Esraabbaa Ben oğlumda Bülent Beye gitmiştim ada tıpta prof perinatoloji çok çok memnun kaldım aşırı açıklayıcıydı bir sürü renkli usg verdi cd verdi
Blackkcat Şimdi ki bebeğimde Şenol Şafağa gidiyorum,o detaylı usg bakıyormuş zaten şu an bile her gidişimde detaylı gibi tek tek organ inceliyor henüz 17haftalığım,4d renkli ysg de veriyor üstelik 650tl