Medinemedi Kızlar merhaba ben folik asitini evde unutmuşum şehir dışına çıktım iki üç eczaneye girdim bulamadım doktorun verdiğini o nedenle bende farklı bir folik asit aldım suan doktorunda atayamıyorum sizce sorun olur mu bilen var mo folik trio aldığım
Bilgeferhat Medinemedi olmaz çünkü doktor bana isim vermedi eczaneden alırsın dedi o şekilde kullandım ablamın midesini bulandırmıyor diye içemiyordu doktorda içemiyorsan günde 4 cevizde aynı değerde bebeğin gelişiminde demişti o içmedi her gün ceviz yiyordu
Medinemedi Bilgeferhat sağol canım Cevizli’de yiyorum da zaten aldım da zaten bana diğer doktor vermişti bu doktor değil teşekkür ederim 🙏
Medinemedi Betllll msj attım ama aldım ve içtim bile bakalım inşallah sorun çıkmaz ama bi arkadaş sorun olmaz demiş
Htccprz Medinemedi Bir şey olmaz canım folik asit folik asittir merak etmeyin,cnku doktorlar net bi marka vermiyor ve içeriği hepsimin aynı oluyor zaten o yüzden rahat olun,yine de doktorunuzu dinlemekte fayda var tabi
Dilommm Sorun olmaz canim benimde bitmisdi ayni sekilde olmusdu kardesim vermisdi doktor bisey olmaz dedi sen eve donene kadar folik asit etkisinde olan yiceklerde ye ohh miss
LaLuna @Bilgeferhat eczacılae bilirdi eşdeğerini birşey olmaz çünkü folik asitte sadece marka farklı içerik aynı demişti bir eczacı