Elisaninannesi23 Kızlar doğumuma 5 günden az var geçen haftadan beri göğüs uçlarım çok sertlesip kurumaya başladı bende hakiki kantaron yağı sürüyorum. Bı kaç yerde daha duymuştum meme ucu yaralarına iyi geliyor diye . Aranızda emzirme döneminde kullanan var mı ona göre ekstra meme ucu kremi almayacağım. Kantaron yağının iyi geldiğini duydum çünkü hatta bebeklerde pişik olmaması için bile kullanılıyormus ama ona cesaret edemem tabi ki
KuzeyinAnnesi10 Elisaninannesi23 hamilelikte kantaron zararlı diye biliyorum öyle okumuştum ben canım doğumdan sonrası için nedir bilemem hamileyken kullanılmıyor
Kahverengi Elisaninannesi23 ben kullandım ama %100 doğal olduğundan emin olduğunuz bir yağ kullanın zaten kantaron bazi durumlarda içilerekte tüketiliyor saf kantorun yağı zeytinyağı içine kantorun bitkisi koyup bekletip sonra süzülerek elde edilen bir yağdır 😊
Snkakr Elisaninannesi23 hamilelikte kullanılıyomu bilmiyorum ama pişiğe ewet kullanabilirsin hiç bi zararı olmaz bi de sezaryen sonrası kullanılıyo yarası erken iyileşiyo
Elisaninannesi23 KuzeyinAnnesi10 evet uzun süreli kullanımı zararlı karın bolgesine vs kullanilmasi onerilmiyor ama bir kaç gün sonra doguracagim zaten çok bı zararı olacağını düşünmedim yine de araştıracagim 😊
Seastar88 Kantaron yagını sezeryan dogum sonrası yaranın iyileşmesi için vermişti doktor ama hamileyken veya bebege uygulandıgını hiç duymadım.Doktora danısmadan herhangi birşey sürmeyin bence.Zararı olmasın.
Elisaninannesi23 Seastar88 göğüs yaralari için kullanıldığını duydum bende zaten bir kaç gün sonra doguracagim diye kullanıyorum iyi de geliyor yalan değil araştırayım iyice yine de😊
KuzeyinAnnesi10 Elisaninannesi23 şifa olsun inşallah Hindistan cevizi yağı sürüyorum ben çok iyi geliyor
Bimiyendis Kakasını yapamayan bebeklere, pişiğe kantaron çon iyi grliyor, doktorumuz da önerdi hatta, ama emzirme döneminde kullanımını bilmiyorum. Ayva çekirdeklerini suda bekletince jel gibi oluyor o jel de iyi geliyor