Kedisevercan Sağlık ocağı belli aralıklarla kan vermemi istedi şekerine bakıcaz diyor ve idrar tahlili. Sizler nasıl yaptınız?
Belginylmz Kedisevercan ara ara bnden kan ve idrar tahlili alıyor deqerlerime bakıyorlarmis ama şekeremi bakiyirlar bilmiyom
Seastar88 Evet saglık ocagından ebe arayıp çagırmıstı liste vermişlerdi.Belli periyodlarla kan ve idrar tahlılı yapıyorlar.Hatta hamilelikte tetanoz asısı da onlar yapıyor.Şekere de bakıyorlar.
Zeynepseyma Ben şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum ve doktora evde şeker aletiyle baksam olurmu demistim burda baktirsan daha iyi olur detaylı bakıyoruz demişti 3. Ayındayım 2 kere gidip hem değerlerime hemde kan tahlili ile şekerime falan bakiyorlar
Kedisevercan Zeynepseyma yani bu kan tahlillerini verip takibi yapılırsa şeker yüklemesi yapmaya gerek yok mu?
Zeynepseyma Yok yani bu benim tercihim olan birşey herkese yapıyorlar genelde ben araştırıp tercihimi yaptirmamaktan yana kullandım şuana kadar da gebelik sekerim falan da olmadı çok şükür derelerim gayet iyi
Zeynepseyma Değerlerimde herhangi bir düşüklük yok o şekilde bilmiyorum ama doktor herşeyin iyi olduğunu söylüyor sadece hergun olmamakla birlikte multivitamin kullanıyorum içeriğine güvendiğim bi markanin