Denizim921 Merhaba ben 18+6 çift yumurta ikizlerine hamileyim bugün doktor günümüzdü normalde 15 günde bir gidiyoruz doktora bundan önceki kontrolde 1.5 kilo almıştım bu gittiğimde 4 kilo almışım doktorum çok fazla ekmeği kesmemi söyledi bebekler de 267 gr oğlum 247 gr kızım kızım normal oğlum gününden önde ne yapmam gerekiyor anlamadım kilo almadan bebeklerime aldırmak için
gamzecgr Denizim921 muz, ceviz, avakado,eski kaşar,kefi,manda yoğurdu bunlar anneye değil bebeğe kilo aldıran yiyecekler ara öğünleri bunlarla yapın beyaz ekmek yemeyin karbonhidrati az tüketin
Ayce09 Denizim921 o haftalarda almadım yeni almaya başlıyodum daha doğrusu ekmekte yiyiyorum hala kilomda var en son 103 tüm 8 kilo almıştım 28. Haftamda.benimde oğlum önde kızım geride 1 hafta oldu 30. Haftada demekki sana yarıyo yediklerin biraz dikkatli gidebilirsin, Kızımda 20 kilo almıştım bu arada ikizler daha az ilerliyo şükür
Nurhasan Denizim921 22+3 haftalik biri kiz biri erkek ikiz benimde. 20. Haftadayken detaylı utrasonda erkek 380gr kiz 340gr çıktı bende de erkek bi hafta önden gidiyor .. 80 kiloyla hamile kalmıştım şuan 87yim. Beyaz ekmeği kestim tam buğday tüketiyorum. Günlük 2,50 3 litre suyu mutlaka içiyorum.. kahvaltıyi haşlanmış yumurta kasar peynir ceviz süt ile yapıyorum. Fazla hamur işi , seker yiyemiyorum midem ekşiyor rahatsız oluyorum.
miniklerinannesii00 Bende üçüzlere hamileyim 22 haftada 10 kilo almışım. Bakalım sonum ne olacak ? Ben kahvaltıda ekmek yiyorum ara öğünde yemiyorum akşamları da bazen yiyorum bazen yemiyorum.
Senaaa153 miniklerinannesii00 bana doktor 8 kilo bile fazla dedi üç çocuğa rağmen hızlı kilo almışsın bu iyi değil dedi dikkatli ol
Senaaa153 Bende üçüzlere hamileyim 26 haftadayım toplamda 8 kilo aldım ama bundan sonra ne olur allah bilir yiyorum yani
miniklerinannesii00 Senaaa153 ben dışardan birkaç kere yedim öyle çok dışarıdan yemiyorum abur cubur hiç yemediğim şimdiye kadar kahvaltıda ekmek yiyorum yani kilo yapıcı şeyler yemiyorum ama yemekleri yiyorum . Kilomu çok göstermiyorum ama içimizde üç bebek var ona göre suları çoğalıyor hep bize gelmiyor ki kilo . Ama insan tutamıyor yemese tansiyon düşüyor bu seferde az yese mide doymuyor ne yapacağız artık bakalım göreceğiz.
Kahramankentli 18+1 benimde çift yumurta anlamadığım şekilde bende bi 6-7 kilo aldım kesinlikle karnımda acayip büyüdü istemsiz yani ekstra hiçbişe yemiyorum anlamadım yalnız değilmişim ama benim doktorum ikizdir yazık günah ye dedi yani 😜👋
gamzecgr Denizim921 bı deneyin bakalım ikiz benim de doktorum özellikle bunlari önermişti 24 haftaligiz aralarında 6 Gr var hamilelik başından beri ne kadar aldınız
Hhbnhbnjvv Son bir haftada 3 kilo almisimmm sanirim odemim basladi son ayda şiştiyimi hiss ediyorum🥵 36+4um