Mine9166 SevgiUlucay suyum fazla 32 de sancim çıktı adalat kullandim şuan 39+3 üm pek doğmaya niyeti yok.
Asel-2023 Valla bende çok merak ediyorum 31.ci haftada sancılarım başladı 34 u gördüm çok şükür ama serum takılıyor arada suyu fazla olur normal doğum yapan var mı 3. Cu doğum olucak doktorum sanki sezeryan planlıyor
SevgiUlucay Asel-2023 ben 29 haftaligim 30 olmasına az kaldı . Doktorum hep dikkat et dedi yedigime ictigime bir nevi diyet gibi yediklerim hep. Ama her gittiğimde öncekinden yükselmis oluyor suyum dikkat etmeme rağmen. Korkuyorum açıkçası erken doğum olmasından daha 10 hafta var 40 haftaya 🥺 durur mu o kadar bilmiyorum
Asel-2023 SevgiUlucay evet malesef 😓 birkez serum ve ilaç yüklemesi yapıldı iki gün önce tekrar serum yapıldı 😓 çok yoruldum karnım çok çatladı
SevgiUlucay Asel-2023 ah kıyamam ya. Dayan biraz daha gecicek bu zamanlar 🥺🙏🏻 dayan demek kolay değil inan ki söylerken çünkü hiç serum yemedim bu sepebten ama bende aynı şeyleri yaşıyorum.
Asel-2023 SevgiUlucay benim sancılar 100 leri buluyor malesef ciğer geliştirici yapıldı 36 yi görmek şu anki hedef