tatlibebegim_ Bebetrendi bu sayfadan bebeğine kıyafet alan var mı kızlar hangi kargoyla geliyor kargo ücreti var mı
babylook tatlibebegim_ ben aldım ptt veya yurtiçi gönderim sağlıyor kapıda ödemede var ürünleri güzel🙂
tatlibebegim_ babylook peki tam beden mi alalım yeni doğan 1 aylık için falan yoksa biraz büyüğünü mü alalım bide wpden sipariş oluştırsak nasıl olur wpside var baktımda siz ordan mı sipariş ettiniz sitesinden mi
babylook tatlibebegim_ biraz yenidoğan al canım biraz 3.6 ucuz bir site watzaptan beden fotoğraf atıyorsun onlar dönüş yapıyor yarın yazarsın şimdi cevap vermezler yarın 6 ya kadar açıklar bebeday bebemer diye sitelerde var onlarda çok ucuz🙂
tatlibebegim_ babylook teşekkür ederim bakayım onlarada bii bildiğin ucuz güzel bildiğin sayfalar varsa söyle barii kullandığın🫢
babylook tatlibebegim_ aldığım hepsi bebetrendi bebemer bebeday bebeçocuk reyonu buralardan aldım hep ucuza😊
tatlibebegim_ babylook şimdi wpden yazdımda istediğim bi kıyafetin bedeni tükenmiş stoğu ne zaman gelir diye sipariş verin pazartesi kargoya verelim dediler ama sitede tükenmiş olarak gözüküyor anlamadım