Churcill Bebeklerinize kış için uyku tulumu aldınız mı nereden hangi değerde aldınız yoksa yorganla falan mı yatıracaksınız? Evim kışın 17 18 derece civarında oluyor sanırım 2.5 tog almam gerekiyor. Lcw ve defacto da buldum 450 500 tl civarı fiyatlar.
emt Churcill ben yüksek fiyatlar vermeye hiç gerek duymadım açıkçası bir kaç ay giyeceği şey için ikinci el uygumalarinda etiketli ve yarı yarıya fiyatlı uyku tulumları var o şekilde aldım
Hizligonzales Churcill ogluma hep lcw dan aldim simdi kizimada lcw dan aldim 2.5tog kullaniyorum yorgan battaniye riskli zaten ha ilk dogdugu 1ay belki kullanirsiniz cok hareketli olmadıkları icin ama sonrasinda kesinlikle uyku tulumu bence zaten ortmuyolarda ustlerini surekli aciyolar tulum en sagliklisi hemde sicacik tutuyor
KuzeyinAnnesi10 Churcill trendyoldan bakabilirsin canım ebebek lc ve civilden almıştım ben aşırı kalın almadım evim sıcak oluyor yorgan battaniye kesinlikle 1 yaşına kadar zararlı yasak çarşafı bile lastikli olması lazım dolanma tehlikesi var boğulur beşiğin içine oyuncak ve müslin bile konmaz.
Churcill Hizligonzales şimdi bile örtmek istemiyo gibi üstünü. 21 günlük şu an işte yavaş yavaş hareketlenir diye düşünüyorum artık. Havalar soğuduğunda da yorgan battaniye örtemem
Churcill KuzeyinAnnesi10 şu an örtüyoruz işte battaniye falan ama gözümüz hep üstünde kışa yorgan kullanmam
Melike_02 Churcill bebek uyku tulumları yazarsanız bir sürü modeller çıkıyor çok pahalı olmasına gerek yok 🙃
Melike_02 Churcill neden yorgan battaniye örtemem dediniz? Sakıncalı olduğu için mi yoksa bebişiniz mi sevmiyor yorgan battaniye vs.
Churcill Melike_02 ikisi de. Hareketlendiğinde yüzüne falan getirir de göremem diye hem de rahatsız olduğunu düşündüğüm için