Zehrabal1 EceSB ben hemen baslamadigima o kadar pişmanım ki 😂 keşke öğrendiğimde baslasaydim şuan herşey iki katı . En azından ıslak mendil bez stoğu felan yapsaydım diyorum . Şimdi ıslak mendil bez stoğu yapmaya başladım ama o zaman alsaydım daha karlı olurdum
Ebus2045 EceSB 34 de 1 günde tüm giysi kremler vs herşeyi aldım. 2-3 günde yıkama ütüyü hallettim nasipse salı günü doğuma gircem
EceSB Nur_50 ben de dayanamıyorum ama zor tutuyorum kendimi. Erken daha dur diye. Herkes de 6 ayı bekle falan diyordu. Nasıl beklerim hiç bilemedim. Bu cevaba sevindim 😅
2kedi1beybi 5-6 ay arası başladım ben şuan aşağı yukarı tamam gibiyim eksiklerimi dolap siparişim gelince yerleşince daha net görebilirim sanırım. Özellikle mobilya vs için Bi tık erken davranabilirsin aksilikler olabiliyor, zaman uzayabiliyor çünkü.
Aysee1123 EceSB 16-17 gibi başlamıştım yavaştan 28 gibi herşeyimi almıştım. 30 dan sonrada yıkama ütüleme yerleştirme yaptım. Şimdi 35 teyim hastane çantamda hazır. Yavaş yavaş yorulmadan iyice ağırlaşmadan hallettim yani sakin sakin 👼🏻
Kukulikukuli12 EceSB ilk bebeğimde hamile oldugumu öğrendim ay ay aldım hep valla. Cinsiyeti belli olana kadar ortak seyleri aldım. Mesela küvet seti gibi. Mesela bebek arabası mesela ana kucagıma gibi gibi. Aylara böldüm masrafı yoksa aşırı yüklenme oluyor 🙄
Slc Kukulikukuli12 ilk bebişiniz mi çok mantıklı bir alışveriş olmuş bence benim arwba çanta ana kucağı beşik sona kaldı daha erken ama en sona kaldı en pahallar
EceSB Nur_50 evett o yüzden biraz daha bekliyorum bakalım. Ama 12 sonrası durabileceğimi sanmıyorum 🤭 Ufak ufak başlarım sanırım her şey yolunda giderse, ortak olabilecek şeylerden.