Kızlar 3.5 ay oldu kürtaj olalı Allahım ne zor adet beklemek hayatımda en düzenli şeyim adetlerimdi. İlkini 5 hafta sonra oldum o da adet miydi bilmiyorum hcg sıfırlanmamıştı ama adet gibiydi miktarı azdı olabilir dedi doktor sonra içerde kan pıhtısı vardı milimlik atamıyordum onu doğum kontrol hapı verdi neyse hap bittikten bir hafta sonra adet geldi 36. Gün ama ne karın ağrısı ne bir şey sadece tuvalete gidince kan geliyor o da az az pıhtı da gitmiş neyse ona da normal hap azaltabilir dedi raporda da rahim duvarı ince yazıyordu o da normal bu hap inceltir dedi. Bugün üçüncü adetimi beklerken 34 gün geçti yani doktora gittim hiçbir hassasiyet yok gelen giden de yok. O da hapla oluyorsan kullanmaya devam et dedi istemiyorum doğum kontrol hapı dedim baktım raporda yine rahim duvarı ince yazıyor içerde bi şey yok yumurtalıklar normal ama adet yok tarlusal verdi içip içmeme konusunda kararsızım adet olmayı özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi acaba kazıdılar da yapışıklık mı oldu nette korkunç şeyler yazıyor 😣