NewMom___ Ben 22+1 deyim bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama henüz dışardan hissedemedim merakta ediyorum ne zaman hissedicem diye googleden araştırdım çıkmadıda belki hamiş arkadaşlarım bu konuda bana yardımcı olurlar diye düşündüm 🤭💙
aslanprenses_ NewMom___ her hamilede değişir aslında. Ama 28. Haftada artık kesin gözükür dışardan çok kilolu değilsen.
YuvarlanamayanPaanda NewMom___ ben dışardan izlemefim ama tekme atarken eşim elini koydugunda net şekilde hissediyo 22 haftalıgız
Enu1004 23′teeee 😍 yani tam son aylardaki gibi değil ama dışarıdan bakınca gözle görülür bir şekilde dışarıya ufak bir çıkıntı oluyor. Vurduğu yer yuları hareket ediyor yani😍 ben veya eşim seviyoruz sonra o sevdiğimiz bölgede hareket ediyor görüyoruz gözle
NewMom___ @aslanprenses_ zayıfım kız ama başka bir arkadaşımda hemen belli olmuştu dışardan değişiyor işte herkeste
KuzeyinAnnesi10 NewMom___ dışarıdan net olarak 23 de canım. İçeriden 18 19 falandı. Şuan 23+6 yarın 24 oluyoruz baya herseyini hisediyroum ama benim dışımda bi eşim çok hafif hissediyor o da oğlum Babası dokununca duruyor malesef 🥺