bihterziyagil_ Harmony2q inşallah canım benim sende sıkma canını hamileliğinin keyfini çıkart karnını özlersin 😂😂🤣🙃ben özlemiştim karnımı hareketlerini falan
Harmony2q Rayndanss Acaba ben mi çok tepki verdim diye düşünmüştüm ama herkes bana katıldığına göre haklı olduğumu anladım.Bana destek olduğunuz için teşekkür ederim 🌸
Harmony2q Anonimmss Kendi kızlarına büyüklerinin isimlerini koymamışlar benim çocuğuma karışıyorlar.Bana destek olduğunuz için teşekkür ederim 🌸
Harmony2q Nursemom_ Herkesin isim koymaya hakkı varmış gibi konuşması çok sinir bozucu bir durum.Bu çocuğun anne babası bizsek bu bizim hakkımız ama neden böyle yapıyorlar inanın anlamıyorum teşekkür ederim desteğiniz için 🌸
cansugunes0210 Harmony2q evef ve bunu eltime söylüyor bana degil çok bekler ama koyacak olsam kendi babamın adını koyarım o da kimmiş
Harmony2q Gezenlady Erkek tarafının daha çok hakkı varmış gibi davranıyorlar ben böyle bir saçmalık görmedim.Teşekkür ederim desteğiniz için 🌸
Gezenlady Harmony2q dedigimi yap sen ismini ben koydum herşeyini yaptırdım de ,rahat ol Allah aşkına onlar kimmiş isim koyuyolarmış,varlıgını belli et bacım
Sacteli Harmony2q unutmuş gibi yap istediğin ismi koy bence :) ısrar ederlerse, deme ihtimalin varsa bizde böyle adetler yok falan de.. eşin de kendi ailesini bastırsın biraz. Pasif kalmamalı.. Senin yüz göz olmana gerek yok. Eşler bu dengeyi kurabilmeli.
Aylaninannesi123 Harmony2q ben alışamadım arkadaşım da koydu kızı 7 yaşında 7 senedir ismini asla söylemiyor
Rbytkn Harmony2q sevmezse sevmesin işime gelir, ne yapacaksın canım birde soruyormusun neye karar verdiysen onu koyacaksın eşinin babası ne alaka bu isim konusunda lütfen ama ya
Rbytkn Nursemom_ hahahahah yaaaa ben argo konusmalari sevmem ama çok güldüm mesajın sonuna 😂😂🙈 öyle demeyin yaaa erkek olup kendi karar verdiğiniz ismi koyarsaniz bence daha büyük kapak olurdu bak sen ne dersen de benim istediğim olur gibi olurduu
Selma2412- Harmony2q valla boyle bir konuya kımse karışamaz üzülme soyle yüzlerine ömür boyu pişman olacağına o an soyle bitsin canım
Selma2412- Nursemom_ hahah bende görümcelerden aynı şeyleri bekliyorum ama lafım hazır sen evlen doğur sen koy ismini dedenin nenenin derim zaten büyük kavgalar çıktı aramızda eger bana boyle şeyler söylemeye cesaret ederseler yiyeceği laflarında biliyorlar diye düşünüyorum 😂
Selma2412- Gezenlady aynen oyle canım kız tarafı seviniyor başının üstünde taşıyor ihtiyaçlarını görüyor bu erkek tarafı ne yeyip ne içiyorsa bi özgüven patlaması var bunlar da isime karışırlar koymazsan sevmem gelmem bi ihtiyacını almam valla daha iyi gelme sevme hicbsey de alma canıma minnet
Matmazelbebi Harmony2q Rüyasında görür 😂 Herkes kendi doğurduğunu koysun ismini diyorum ben kimse sesini çıkaramaz. Ben onlara yapmadım çocuğu kusura da baksınlar umrumda değil 🤣🤣🤣🤣
PervinY Harmony2q İsmini koymayacaksanız sevmem ne ya. Böyle diyen olursa hayatta koymam ben zaten. Sevmezse sevmesin. 🤦🏻♀️