caglayaman Sağlık ocağına gittim bana 2 doz tetenoz yapılması gerektiğini söyledi düşüncelerinizi alabilirmiyim?
Livanur22 caglayaman ilk gebeliğimde 2 doz yapıldı bana da, 2 sene önceydi şuan bende olacammı merak ediyorum
Zeynep997 caglayaman 2 dozu da yaptırdım. İhmal etmeyin çok önemli. Bende hiçbir yan etkisi de olmadı.
tugcesakzci caglayaman bugün yaptırdım ben de doğumda vs aletlerden falan problem yaşamamak için 2 doz olacakmış 1. Doz oldu bugün 2. Doz 1 ay sonra kesinlikle yaptırmalısın. Ben de şimdilik aşı yerimde ağrı var onun dışında bir şey yok.
Minigiim-vebenn52 Evet iki gün önce yaptırdım 22. Haftamda ilk doz. İkinci dozu bir ay sonra her türlü yaptırmak gerekiyor ya sonuçta ameliyat masasına yatıcaz yani ne olur ne olmaz bebeğe bi zararı yok
Melahatomer Kesınlıkle yaptırmalısın cunku amelıyatta oradakı aşetlerden enfeksıyon kapma ihtımalıne karşı yaptır
Serap_salih caglayaman bana ilk gebeliğim de 5 tam doz yapildi. 5 tam doz 25 yıl koruyor dedi doktorum. Şu an 31 haftalık geçeyim bunda sadece 1 doz koruma amaçlı ama olmak istemezsen sen bilirsin dediler ama sonuçta ameliyat masasına yatacağım kabul edip vuruldum iğneyi 😊
canss_96 Bende geçen ay 26 sında yaptırdım ilk doz bu ayın 26 sında 2. Doz olucak bencr gerekli bi aşı